Register

GRATIS TJÄNST

Renovera hus i Västerås

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Hej, Jag och min sambo är i ett stadie där vi funderar på att köpa ett radhus som i så fall kommer vara i behov av en totalrenovering. Vi funderar därmed på hur processen för att genomföra den totalrenoveringen kan se ut och hur vi kan göra den så smidig som möjligt. Vi letar därmed efter en firma som kan hjälpa oss hålla ihop processen rum för rum och finnas där och hjälpa oss välja ut och designa exempelvis kök, badrum osv.

  Västerås
 • Renovera hus

  Renovering av tvättstuga som inkluderar att ta upp öppning i vägg, sätta igen en dörr, nya innerdörrar flytta golvbrunn, flytta vatten, ev ta bort element och lägga golvvärme, regla nytt golv, byta innertak, nya vägguttag, ytskikt mm. Total yta ca 18-20 m2.

  Västerås
 • Renovera hus

  Nästan en hel renovering av huset. Vill byta några fönster, renovera/installera två st. Badrum, nytt kök, slippa golv, kanske göra om planlösning i källaren om det är möjligt, flytta en vägg.

  Västerås
 • Renovera hus

  The house is located in Bronsåldersgatan 10,Västerås. house is 213 sqm and 130m basement. first floor is 130 m and second floor is 80 m.

  Västerås
 • Renovera hus

  Jag vill renovera 2 badrummet och ta bort några väggar och bygga nya väggar i ett gammal villa i Västerås

  Västerås
 • Renovera hus

  Vi ska totalrenovera hela huset samt bygga till över och undervånging i vinkel (halva huset) all el, vvs och värmesystem ska bytas ut. Vi behöver hjälp med ritningar samt bygglovsansökan

  Västerås
 • Renovera hus

  Renovera kök. Kakel bänkskiva . Byta golv i kök hall och trapp.

  Västerås

Mer information om

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.