Register

GRATIS TJÄNST

Renovera hus i Västerås

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aros stads golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7A, VÄSTERÅS
Telefon:

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarstrandens Utvecklings AB

Adress: Box 1088, VÄSTERÅS
Telefon: 086236800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SVETAK Svealandstak AB

Adress: Friledningsgatan 4, VÄSTERÅS
Telefon: 021811000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Jag vill renovera 2 badrummet och ta bort några väggar och bygga nya väggar i ett gammal villa i Västerås

  Västerås
 • Renovera hus

  Vi ska totalrenovera hela huset samt bygga till över och undervånging i vinkel (halva huset) all el, vvs och värmesystem ska bytas ut. Vi behöver hjälp med ritningar samt bygglovsansökan

  Västerås
 • Renovera hus

  Renovera kök. Kakel bänkskiva . Byta golv i kök hall och trapp.

  Västerås
 • Renovera hus

  Jag har dragit el i marken från huset ner så att de sticker upp igen på grusparkeringen till huset. Jag skulle vilja ha hjälp med att installera en fast elstolpe med 2 vanliga eluttag som jag kan använda till tex motorvärmaren eller koppla in elektrisk trädgårdutrustning. (ej behov för ladda elbil)

  Västerås
 • Renovera hus

  Större renovering nedervåning radhus Har ett dokument med detaljera info, men ser inte att jag kan ladda upp här. Det rör sig om kök, badrum, tvättstuga, trappa, flytta väggar och dörr, hål i yttervägg för ny entrédörr m. m.

  Västerås
 • Renovera hus

  Hej, vi behöver hjälp med att renovera entréplan på vår villa. Riva ut kök, lägga tak, golv och sätta in nytt kök. En del el som ska dras.

  Västerås
 • Renovera hus

  Hello , I’m buying a house on Gesällgatan 16 Vasteras (see Hemnet ) It needs 1) repainting inside (135 m2) 2) change the floor over 70 m2 parkett 3) repainting windows outside (15 big and 10 small) 4) repainting the wood outside (approx 50 m2) Can you give me an estimate budget for this work ?Thanks

  Västerås

Mer information om

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.