Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att renovera huset i Helsingborg

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Hej Vi behöver hjälp med att totalrenovera vårt nyinköpta hus. Kök, två badrum, målning i hela huset, nya väggar. I förlängningen ska en altan byggas, staket byggas, mm.

  Helsingborg
 • Renovera hus

  Renovering av tvättstuga. kakel och klinker. byt avlopp.

  Helsingborg
 • Renovera hus

  Vi vill renovera ett hus som vi har köpt. Huset är ett Modulent-hus byggt 1981 med ca 2. 3m takhöjd i källaren. Väggarna i grundens totala omkrets är ca 44m.

  Helsingborg
 • Renovera hus

  Vill lägga golvvärme samt byta golvet på ca 60 kvadratmeter stor yta. Ytan är hall, kök och vardagsrum i första plan. Vi flyttar in i huset februari

  Helsingborg
 • Renovera hus

  Renovering av poolhus (15kv) samt anläggande av trädäck

  Helsingborg
 • Renovera hus

  Vill få renoverat källare. Vill få lagt klinker på golv i 2 rum. Samt att sätta upp antingen siporexblock på rummens Ytterväggar.

  Helsingborg
 • Renovera hus

  Renovering av hall utrymme/trappa/golv Renovering av Kök inkl golv/tak i kök Rivning av två väggar. Tillbyggnad på första våningen wc/dusch. Renovering av källare.

  Helsingborg

Mer information om

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.