Register

GRATIS TJÄNST

Renovera hus i Malmö

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Renovering av kök ( sätta upp nytt kök ) samt riva vägg mellan kök och vardagsrum Samt renovera wc ( även där kan riva vägg tillkomma ) samt renovera badrum ( även där Kan tillkomma att riva vägg )

  Malmö
 • Renovera hus

  Hej! Vi har en villa från 1912 i Klagshamn där vi önskar totalrenovering av kök. Här vill vi ev riva en innervägg också.

  Malmö
 • Renovera hus

  Hej! Vi har en villa från 1912 i Klagshamn där vi önskar totalrenovering av kök. Här vill vi ev riva en innervägg också.

  Malmö
 • Renovera hus

  Vi tänker renovera vardagsrummet i vårt gästhus (ungefär 10 Kvm). Vi tänker renovera köket (nytt minikök), ny trappa (150cm hög), nytt golv, byta ut fönsterglas, ny utedörr, ny dörr till badrum, väggspackel.

  Malmö
 • Renovera hus

  Vi ska byta alla golv på nedanvåningen som består av 6 rum varav ett rum är kök med kakelplattor som ska tas bort och delvis läggas nytt. Vi ska ha klinker i en liten del i hallen resten el golv i hela huset. Vi ska även byta kök och sätta upp en vägg på ovanvåningen där även målningen efter renoveringen önskas hjälp med.

  Malmö
 • Renovera hus

  Hej Vi behöver hjälp med följande:- Riva nuvarande garderob och bygga sovalkov med bokhyllor - Bygga ut väggen hallen samt ta bort element. Bygga hallförvaring med ett högskåp ca 50-60cm sedan bänk med skoförvaring och överskåp samt krokar på väggen.

  Malmö
 • Renovera hus

  Invändning renovering av 210 kvm stort hus uppfört 1973. Arbetet avser läggning av ca 180 kvm parkettgolv inkl. dragning av underliggande slingor för vattenburen golvvärme.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.