Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att renovera huset i Malmö

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 805 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Hej Vi behöver hjälp med följande:- Riva nuvarande garderob och bygga sovalkov med bokhyllor - Bygga ut väggen hallen samt ta bort element. Bygga hallförvaring med ett högskåp ca 50-60cm sedan bänk med skoförvaring och överskåp samt krokar på väggen.

  Malmö
 • Renovera hus

  Invändning renovering av 210 kvm stort hus uppfört 1973. Arbetet avser läggning av ca 180 kvm parkettgolv inkl. dragning av underliggande slingor för vattenburen golvvärme.

  Malmö
 • Renovera hus

  Hallrenovering cirka 18 kvm. Ta bort gammal klinker, sätta ny, spackla och måla väggar och tak, renovera två valv, byta två dörrer.

  Malmö
 • Renovera hus

  Hallrenovering som omfattar borttagning av gammal klinker, sätta ny klinkers, byta två dörrer, spackla och måla väggar och tak.

  Malmö
 • Renovera hus

  Installation av FTX-system i radhus, funkisstil. 2 våningar samt källare.

  Malmö
 • Renovera hus

  Jag har en butikslokal på totalt 120 kvm (hela behöver inte renoveras)som behöver fixas till. Golvläggning i en del av lokalen, målning, flyttning av ett kök, uppsättning av inredning, el etc

  Malmö
 • Renovera hus

  Renovera husgrund på villa. Åtgärda sprickor, puts som har släppt och målning,

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.