Register

GRATIS TJÄNST

Renovera hus i Göteborg

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Vår golvvärme slutade fungera i vårt matsal, vi valde att ta upp golvet för att lägga ny golvvärme. Då visade det sig att slingan låg för långt ner i golvet samt att golvet inte var isolerat. Man behöver därför bila upp betongen och isolera golvet.

  Göteborg
 • Renovera hus

  Lägga golv nedervåning, befintliga klinkersplattor med elslinga/utbyte klinker o/eller påbyggnad, isf. endast golvläggning (trägolv). Besiktning+offert.

  Göteborg
 • Renovera hus

  När jag använder min tvättmaskin och badkaret rinner vattnet ut på golvet, så jag antar att det är något stopp i ledningarna.

  Göteborg
 • Renovera hus

  Ta upp dörrhål och dörr I en bärande vägg

  Göteborg
 • Renovera hus

  Totalrenovering 140 m2 Hus 1. 5 plan i Göteborg

  Göteborg
 • Renovera hus

  Hej! Vi är ett fastighetsbolag som jobbar för att underlätta för personer som vill byta bostad. Som del av vår tjänst köper vi upp våra kunders bostäder, renoverar dem och säljer dem sedan vidare på den öppna marknaden.

  Göteborg
 • Renovera hus

  Undersöka orsak till vattenskada, samt åtgärda. Blir ett stort jobb. Vattenledning brustit mellan bottenvåning och övervåning, regnar på bottenvåningen.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.