Register

GRATIS TJÄNST

Renovera hus i Linköping

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

TLM Ställningar AB

Adress: N Oskarsgatan 41, LINKÖPING
Telefon: 013356400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Stånga Clean AB

Adress: Ulvåsavägen 12, LINKÖPING
Telefon: 013120434

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGB i Linköping AB

Adress: Jägarvallsvägen 6, LINKÖPING
Telefon: 013213910

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Hejsan! jag vill få några offerter om renovering av min lägenhet, lägenheten är på 84m2 med väggar om 80m, badrummet är 2,8*1,3m, köket är 3,7*2,7m arbetet innefattar borttagning av tapeter och sätta nya och måla den, borttagning av gamla kök och installera den nya och tapetsering och målning och badrummet som ska totalrenoveras. golvet ska förnyas med.

  Linköping
 • Renovera hus

  Uterum med ny entré till denna i gavel av tegel. NY kupa på övervåning. Lite planlösningsändring på bottenplan Bygglov och handlingar finns framtagna.

  Linköping
 • Renovera hus

  Jag vill låta gjuta ett plant betonggolv ovanpå ett betonggolv som bl ahyser dräneringsrännor. Det handlar om ett grishus som inte använts på 50 år. Betonghoarna finns kvar och måste bilas bort först.

  Linköping
 • Renovera hus

  Below is the link to the house i am intrested in buying and getting it renovated https://www. hemnet. se/bostad/villa-5rum-nykil-linkopings-kommun-tornestigen-9-16971497?utm_source=app&utm_medium=link&utm_campaign=tipsa&utm_content=android-mobile

  Linköping
 • Renovera hus

  Byta panel på övre gavlar, ca 40 m2, få den målad i en färg som garaget redan är målat av. Det är nu liggande panel ca 21x145. Därtill få ett dubbelfönster utbytt som sitter på ena gaveln.

  Linköping
 • Renovera hus

  Renovering av sovrum ca 16 m2:Balkongdörr behöver bytas. Nytt golv behöver läggas Innertak vitmålas.

  Linköping
 • Renovera hus

  Vi vill ta upp ett hål för att sätta in en trappa ner till vår källare. Inreda källaren med två sovrum och ett badrum. Det är idag inrett som gillestuga och toalett och dusch var för sig så vi behöver ändra om planlösningen och som sagt fixa en trappa från lägenheten över där vi bor till källarplanet.

  Linköping

Mer information om

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.