Register

GRATIS TJÄNST

Renovera hus i Uppsala

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Byte av innertak från plank till PIR+gips samt inspektion av befintlig isolering i taket i stora sovrummet ca 25kvm. Byte av radiator till vattenburen golvvärme ovanpå befintligt nivellgolv i stora sovrummet. Byte av elektrisk golvvärme till vattenburen i lilla sovrummet ca 10kvm.

  Uppsala
 • Renovera hus

  Reparera fuktskada i en källarvägg. Putsen har börjat pulveriseras. Ytan är c:a 2 meter x 0,5 meter.

  Uppsala
 • Renovera hus

  Renovering av husgrund med sättningsskador på 2 familjsfastighet

  Uppsala
 • Renovera hus

  Byte av ventilation från självdrag till tex luftvärmepump, stambyte av el. 2 våningshus 200kvm. Ytskick övreplan 100 kvm, nytt golv, lister mm

  Uppsala
 • Renovera hus

  Vi bor i en 70-tals tegelvilla med en gillestuga med träpanel i källaren. Under sommaren fick vi problem med myror bakom panelen och var tvungna att ta bort delar av den. Anticimex har nu bekämpat myrorna och vi behöver återställa rummet.

  Uppsala
 • Renovera hus

  Vi har en tvättstuga på ca 8-9 kvm där vi vill ersätta dagens våtrumstapet och matta med nytt. Taket ska målas. I tvättstugan finns en vattenavhärdarer som ska tas bort då den inte används länger.

  Uppsala
 • Renovera hus

  Renoveringen omfattar ett vardagsrum på ca 40 m². Oklart om vi väljer tapet eller målat. I nuläget är det målad strukturtapet på rummets väggar.

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.