Register

GRATIS TJÄNST

Renovera hus i Stockholm

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Ombyggnad och/eller renovering av oisolerad sommarstuga byggd 1952 utan indraget vatten. Eternitplattor på taket. Konsultation av möjliga åtgärder som första steg.

  Stockholm
 • Renovera hus

  Hej! Jag måste riva bastu och det finns fler jobb också. Om jag får Mail adress då jag kan skicka besiktning protokollet

  Stockholm
 • Renovera hus

  Vid genomborrning av mur i grunden för kabeldragning har sprickor uppstått och puts rasat. Har behov av en murare som kan mura och spackla.

  Stockholm
 • Renovera hus

  Vi har köpt hus där de tidigare ägarna har byggt ut en vägg i vardagsrummet med ca 30 cm för att få till tre inbyggda hyllor. Denna utbyggnad vill vi gärna ta bort för att få den extra ytan på 30 cm. Därav skulle vi behöva hjälp med att:

  Stockholm
 • Renovera hus

  Diverse renoverings jobb på gammal kalkstensgård. Säkert totalt 2-3 månaders arbete för 1 man (men kan vara flera samtidigt)

  Stockholm
 • Renovera hus

  Hej, Jag behöver hjälp med ett jobb med att fixa min ytterdor. är du intresserad av ett sådant jobb. Potentiellt behöver jag hjälp också med andra projekt.

  Stockholm
 • Renovera hus

  Hej Vi är intresserade av att renovera i huset. Takrenovering, nytt badrum - totalrenovering, el. arbeten, delvis fönsterbyte, eventuellt nytt friggebod eller cykelbod mm

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.