Register

GRATIS TJÄNST

Renovera hus i Borås

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Flexikraft AB

Adress: Sjönäsgatan 8, BORÅS
Telefon: 033228330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Färgbolaget i Borås AB

Adress: Box 447, BORÅS
Telefon: 033413313

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Kakel i Sjuhärad AB

Adress: Box 948, BORÅS
Telefon: 033412050

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Behöver ett företag som kan hjälpa till med följande:- [ ] Nytt kök / vitvaror / kakel - [ ] Ny el/dosor/jordfelsbrytare i hela huset - [ ] Riva / öppna upp väggar - [ ] Byte av innedörrar - [ ] Byte av brunn i källaren - [ ] Nytt golv - [ ] Nya lister i golv & tak - [ ] Byte av dörr i källare - [ ] Nya paxfläktar i våtrum/källare (6st totalt) - [ ] Byta ut lampor/spottar från halogen till LED och addera till spottar - [ ] Ev. Ny utebelysning på fasad - [ ] Ev.

  Borås
 • Renovera hus

  Hus där en sättning gjort golvet lutande. 40 kvm. Det som behöver göras är att riva ut golv ner till bottenplattan, flytspackla, lägga på cellplast och golv, lister, gipsskivor på väggarna.

  Borås
 • Renovera hus

  Markplan på en villa (ca 80kvm) luktar dåligt då impregnerade träreglar är ingjutna i betongplattan. Dessa ska rivas ut och bygga nytt golv

  Borås
 • Renovera hus

  Kök:Totalrenovering! Lägga klinker, golvvärme, tapetsera, stänkskydd, nytt fläktsystem, riva vägg, nya vattenrör till diskmaskin och kylskåp, nya eluttag Badrum:

  Borås
 • Renovera hus

  Dränering och renovera källare

  Borås
 • Renovera hus

  Hej vi hade tänkt att renovera hallen nere i källaren och duschrummet vid bastun jämte hallen och tänkt installera en jacuzzi badkar och sätta värme slingor i hallen duschrummet och tvättstuga den ligger i anslutning till håll och duschrum

  Borås
 • Renovera hus

  Hej Undra vad det kostar att renovera total ett hus på 1 1/2 plans villa med källare. Rum:5 rum och kök Boarea:137 m² Biarea:80 m². (Entréplan Hall med plastmatta och gästtoalett i anslutning. Kök med mörkt klinkergolv, köksinredningen är i ek. Det finns utrymme för en matplats i köket. Sovrum/arbetsrum med parkettgolv innanför köket.

  Borås

Mer information om

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri