Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att renovera huset

Att renovera sitt hus är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Renovera hus - välj stad

Några utvalda företag

AR Linder Bygg AB

Adress: Box 55538, STOCKHOLM
Telefon: 0850566327

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Arne Nilssons Byggnads AB

Adress: Box 6, FÄRGELANDA
Telefon: 052810408

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Bygghantverkarna - Gamla Hus i Skaraborg AB

Adress: Fimmerstad Söderhäljatorp, TÖREBODA
Telefon: 050652180

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Renovera hus

  Önskar att yrkesman putsar upp våra innerväggar i 60 kvm Ett mycket gammalt hus så putsen skall följa väggarna och inte alls vara rakt Kaltputs alternativ lerklening

  Enköping
 • Renovera hus

  Renovering av källare ca 25 kvm

  Nordmaling
 • Renovera hus

  Behöver hjälp med att lyfta hus som satt sig. Golvet inomhus lutar och murstocken är högre. Krypgrund.

  Krokom
 • Renovera hus

  Vi ska riva en vägg mellan kök och matsal men skulle behöva få reda på om väggen är bärande eller inte. Och om den är det behöver vi få hjälp med att riva väggen. Detta har vi behov av hjälp med snarast (inom en vecka) Utöver det skulle vi behöva hjälp med att ta bort ett fönster och sätta in ett eller två större fönster beroende på vad konstruktionen av ytterväggen tillåter (detta är inte lika brådskande men skulle behöva vara klart inom 2-3 veckor.

  Heby
 • Renovera hus

  Jag har köpt ett hus som har varit orenoverad ganska länge. Jag skulle därför behöva någon som kontaktar mig så kan jag förklara ytterligare om vilka renovringar som jag önskar göra utifrån besktningsprotokollet.

  Skellefteå
 • Renovera hus

  Diverse renoverings jobb på gammal kalkstensgård. Säkert totalt 2-3 månaders arbete för 1 man (men kan vara flera samtidigt)

  Stockholm
 • Renovera hus

  Renovering av tvättstuga som inkluderar att ta upp öppning i vägg, sätta igen en dörr, nya innerdörrar flytta golvbrunn, flytta vatten, ev ta bort element och lägga golvvärme, regla nytt golv, byta innertak, nya vägguttag, ytskikt mm. Total yta ca 18-20 m2.

  Västerås

Mer information om