Register

GRATIS TJÄNST

Grundläggning i Västerås

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Platta på mark med golvvärme för villa BYA 130.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi önskar en gjuten grund för ett fristående uterum 15kvm, endast sommar som ska vara växthus (10cm tjock?) Gärna offert för både endast gjutning av plattan samt för hela jobbet med grus, form, armering, betong osv. Är lite sent ute, huset kommer v. 40 så gärna innan dess. Med vänlig hälsning, Eva

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi behöver hjälp att göra färdigt/laga en befintlig betongplatta i dubbel carport. Gjutningen utfördes i april 2021 men blev av olika anledningar aldrig färdigställd. Plattan verkar inte helt jämn och är trasig i kanterna.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej! Jag ska snart bygga hus. Jag skulle vilja offert.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  River mitt uterum för att bygga upp ett isolerat på betongplatta. Ytan är ca 29 kvm som ska grävas ur, mycket lättåtkomligt. Isolering i plattan samt om ni kan lägga vattenburen golvvärme (endast lägga i plattan, ej koppla in) M v h Paul

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gräva bort gräs och jord på ett ca 12 kvm sluttande område, sedan plattsättning inkl. mur intill husvägg.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Total 96 m2 av betongplatta för garage och tillbyggnad inkl. förberedning av mark för betongplatta, VVS och EL (anläggning och inkopplingar till vvs centralen i bef. hus), värmegolv (installation och inkoppling till bef.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.