Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med grundläggning och betongplatta i Västerås

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  River mitt uterum för att bygga upp ett isolerat på betongplatta. Ytan är ca 29 kvm som ska grävas ur, mycket lättåtkomligt. Isolering i plattan samt om ni kan lägga vattenburen golvvärme (endast lägga i plattan, ej koppla in) M v h Paul

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gräva bort gräs och jord på ett ca 12 kvm sluttande område, sedan plattsättning inkl. mur intill husvägg.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Total 96 m2 av betongplatta för garage och tillbyggnad inkl. förberedning av mark för betongplatta, VVS och EL (anläggning och inkopplingar till vvs centralen i bef. hus), värmegolv (installation och inkoppling till bef.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Fixa till uteplatsen, lägga marksten ca 25 kvm

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta en platta till uterum på ca:23 kvm med golvvärme.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Lägga ny marksten på gång från garage upp till huset.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Jag behöver någon som gör markarbete, schaktar ur och fyller upp med grovgrus/makadam, och lägger en betongplatta (med golvvärme) för mitt attefallshus som levereras v. 34. Tills dess måste allt vara klart.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.