Register

GRATIS TJÄNST

Grundläggning i Uppsala

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Ska till att gjuta en betongplatta (32kvm) till en poolgrund. Är i behov av en betongarbetare som kan sloda ytan jämn samband med att betongen pumpas ut. Fördel om betongarbetern har med sig instrument (rotationslaser/planlaser) med mätsticka för ändamålet.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Ut byggnad av hus,jag behöver att nån gjuter en sulla på ca 20 meter. de på platt mark.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Grund till attefallshus. Under marken finns eventuellt en uttjänad trekammarbrunn. Men platsen kan flyttas efter rådgivning om var den bästa platsen kan vara.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gräva ,1,8 m 6x3 m yta Gjuta platta för pool. Återfylla noga när pool levererats. Mvh John

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Under två större avfallskärl för plast och förpackningar med en yta av ca 8m2 , avlägsna ca 20cm jord, ev ta bort 2m häck, platta till underlaget och lägga plattor eller ordna med annat hårt och stabilt underlag.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Markarbete i detaljplanerat område och gjutningsarbete av fristående garageplatta. Mått på platta:6x7,4m.

  Uppsala
 • Grundläggning / Betongplatta

  Det handlar om en pool som är 9x4 samt ett teknik utrymme på 2x2. Här kommer lite info från leverantören angående plattan samt dränering. Antagligen standard grejer.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.