Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med grundläggning och betongplatta i Lund

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej, jag tänkte gjuta en 24m2 betongplatta för en tillbyggnad av huset. Markarbete är gjort och kantelement med armering är redo att beställa (från Tjällden). Har dock ingen erfarenhet av gjutprocessen och tänkte be om hjälp med detta arbete.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta en platta grund och form är klar behöver hjälp med själva gjutningen när betongbilen kommer. önskar följande betong+ arbete med gjutning plattan är 4. 8x3,2 m till ett förråd 100m tjock

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjutning av betongplatta för uterum. Form behöver byggas/isoleras/armeras. Plattan ansluter på två sidor till befintligt hus.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi vill bygga ett vinterbonat uterum på baksidan av vårt radhus och behöver hjälp med att gjuta en isolerad betongplatta med vattenburen golvvärme på ca 25 kvm. Elpannan är bara en meter från väggen mot uterummet.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Behöver betong till ett gammalt hus där jag har rivit ut allt inne i huset till ca 50cm och vill lägga makadam, frigolit och 10cm betongplatta.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi har en träaltan på ca 40 m2 som vi fick hjälp att bygga för 4-6 år sedan och nu har vi problem med att det växer upp ogräs genom springorna. Vi behöver hjälp med att åtgärda detta på ett professionellt sätt. Ser fram emot offert på hela arbetet inkl material samt att ni redovisar på vilket sätt ni kommer att lösa problemet.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Håller på att bygga garage. Bottenplattan kommer att bli 12x5 m. Jag räknar med att betongplattan ska vara 8cm tjock.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.