Register

GRATIS TJÄNST

Grundläggning i Lund

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Betonggjutning av betongplatta, cirka 16. 3 kv meter för uterum. 4. 8 m sida vid husgrund. Jag kan i stort sett göra allt förutom betonering.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Anlägga torpargrund till kolonihus i Lund. Yta 26 m2. Utgrävning somt placering och grävning för alla plintar

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gundläghning/ gjutning och armering av grundsula och platta till nybyggnation Lund

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Due to EV charger installation pavement stones needs to be restored, ~15 sqm.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi behöver hjälp med att göra en isolerad platta på ca 25m2 till ett uterum. Omgående då vår planerade entreprenör har fått förhinder. Dörröd mellan Veberöd och Skurup.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi vill bygga om en carport till ett kallgarage. Måtten är 4,8x4,0 meter för carporten och framför carporten är det 4,6x4,0 meter. Idag finns det asfalt både i carporten och på uppfarten.

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta ett golv i ett befintligt inglasat uterum på ca 25Kvm. Grunden består av ca 10cm packat makadam. Rummet ligger i anknutning mot hus, är murad och med skjutdörrar.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.