Register

GRATIS TJÄNST

Grundläggning i Stockholm

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Morneon Bygg AB

Adress: Harpsundsvägen 96, BANDHAGEN
Telefon: 08940000

Medlem av SPEF

Stockholms Fasad & Konsult AB

Adress: Gårdsfogdevägen 12-14, BROMMA
Telefon: 08286169

Medlem av SPEF

JM Entreprenad AB Fasad

Adress: JM Entreprenad AB / Fasad, STOCKHOLM
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Laga puts på grund cirka 5,50 meter samt spika fast isodrän täcklist som har lossnat

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej, Vid besiktning av vårt hus har framgått att det finns en genomgående spricka i grundmuren. Vi rekommenderas att ta en kontakt med fackman för en vidare undersökning av sprickans art och eventuell risk för skada i konstruktionen. Vi bor i Enskede söder om Stockholm och är tillgängliga från och med augusti.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Behöver gjuta en klack på befintlig grundplatta. Husen ritades för träpanel, men det blev mexitegel. Nu finns det ingen klack som håller teglet.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Jag behöver hjälp med att gjuta en platta till garage. Ca 25 kvadratmeter

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Tegelvilla i Stureby med fasadskivor på grunden. Några behöver bytas ut eller på annat sätt åtgärdas då de spruckit sönder.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Önskar offert på 12 kvm framsida av radhus dör det ska läggas betong. I dag finns ett trädäck, stenplattor och en remsa rabatt som ska bort. Även en brunn till krypgrunden finns på tomten.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Husgrund som behöver ses över/ renoveras. Saknas puts på något ställe, sprickor på ett par ställen samt hål efter en gammal altan. Det sitter en fläkt från badrummet i källaren som inte har fläktskydd.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.