Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med grundläggning och betongplatta i Stockholm

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Morneon Bygg AB

Adress: Harpsundsvägen 96, BANDHAGEN
Telefon: 08940000

Medlem av SPEF

Stockholms Fasad & Konsult AB

Adress: Gårdsfogdevägen 12-14, BROMMA
Telefon: 08286169

Medlem av SPEF

JM Entreprenad AB Fasad

Adress: JM Entreprenad AB / Fasad, STOCKHOLM
Telefon:

Medlem av SPEF

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej Vi har jordgolv i källaren i vår brf. Vi skulle vilja gjuta betong golv. Ca 60 m2 Mvh eva Söderlund Brf skörden Hjärnegatan 5 11229 stockholm

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Villa med skador på betongplatta i krypgrund. Betongsläpp, synlig armering som rostar och ev sprickor samt en platta som "rör" sig. Krypgrunden är ståhöjd i stora delar men även lägre i vissa mindre delar.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Plattlagd grund på cirka 10kvm samt mur bestående av 2 lecablock som det ska monteras ett växthus på. Plattorna är enkla 30x30 betongplattor. Platsen är i ena hörnet på baksidan av våran tomt, det går att komma åt med en liten grävare.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi vill gjuta en platta på ca 25 kvm. Den ska vara 7-8 cm tjock. Vi har en färdig form byggd i kantelement med armering och ilagd golvvärme.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi är en Brf på Gärdet som önskar utöka vår cykelparkering. Betonplattor på gräs ink underarbete. Önskar referenser om detta.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej, vi behöver hjälp att gjuta på en berghäll för att få den plan samt gjutna kanter där fundament för vindskydd ska finnas.

  Stockholm
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta utvändig betongtrappa med stödmur till källare. Djup 90cm Bredd 150cm Längd 130cm Trappan består av 5 steg ca 25 stegbredd och 20 cm steghöjd. Trappan kommer att vara helt under mark.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.