Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med grundläggning och betongplatta i Helsingborg

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Schaktning gjutning betongplatta 13m

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi ska bygga en mur och är i behov av grävning, formsättning och grundgjutning runt tomten. Muren kommer att sammanlagt bli ca 90 meter lång, murad med 250 mm breda murblock och vi har uppskattat att den gjutna grunden kommer att vara 400 mm djup varav 100 mm ovan mark. Offerten skall innehålla markarbetet, bärlager, formsättningen, gjutning med armering samt fyllnadsmaterial kring grunden, gärna med de olika delarna och momenten specade var för sig.

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Har en kolonistuga under den har några plankor och isoleringen ramlat ner vore tacksam om ni kan komma och titta och byta ut och kolla om det är fukt och hur vi ska gå till väga.

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Bygga/förberedda utfart till garage med betongplatta.

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Byta gamla trädgårdsplator cirka 70 kvm

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta bottenplatta ca 175 kvm till suterränghus.

  Helsingborg
 • Grundläggning / Betongplatta

  Önskar gjuta i färgad betong Garageuppfart, ca 6 x 7 meter, på mark "Altanplats" 6 x 3 meter upphöjt ca 20 cm Inkl gjutform och utbehandling

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.