Register

GRATIS TJÄNST

Grundläggning i Umeå

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Magnus Murarkung AB

Adress: Gräddvägen 17, UMEÅ
Telefon: 090701009

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta betongplatta, 3. 80x7. 20 i anslutning till hus. Underlaget är makadam.

  Umeå
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vattenskada husgrund , sprickor i grund Måste grävas upp för att avgöra åtgärd

  Umeå
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi vill ha hjälp med att gjuta en (isolerad) platta på mark för ett växthus (15m2) samt mura en grund (sockel) som växthuset ska stå på/fästas i. Vi vill lägga trädgårdsplattor/marksten som golv i växthuset, och en eller två rader runtom. Marken är kompakt och lider av dålig dränering pga tidigare grävarbeten så vi skulle även vilja åtgärda detta i samband med den nya grunden.

  Umeå
 • Grundläggning / Betongplatta

  Urgrävning för platta + platta 66kvm +dränering+vvs

  Umeå
 • Grundläggning / Betongplatta

  Vi har idag ett garage som står på leckablock som vi ska gjuta platta i. Ytan som ska gjutas är 9600x4600. Om du har tid så skulle ett plats besök vara uppskattat.

  Umeå
 • Grundläggning / Betongplatta

  Gjuta platt på mark för utbyggnad av befintligt hus, ca 50 kvm. Huset finns på Västerslätt i Umeå. det ska vara golvvärme i plattan

  Umeå
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej! Jag vill ha offert på platta till carport/förråd på 36 kvm. Byggnaden levereras i block och enligt uppgift ska carportdelen vara lite lägre än förrådet.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.