Register

GRATIS TJÄNST

Grundläggning i Linköping

Grundläggning som gjutning av en betongplatta för hus eller andra byggnader är ett kritiskt moment och måste utföras på rätt sätt för att undvika problem i framtiden. Historiskt har man gjort många fel med betongplattor då man inte isolerat dom på rätt sätt men nu för tiden är det viktigt att tänka på förarbete i form av dränering och isolering som sker under själva betongplattan. Den här typen av jobb rekommenderas att lägga ut på fackmän då det som sagt finns lite att tänka på, och det samma gäller under själva gjutningsarbetet. Här placeras jobb som handlar om att gjuta grund för hus, garage, uterum mm.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Puts- och Fasadteknik i Linköping AB

Adress: Norra Oskarsgatan 12, LINKÖPING
Telefon: 013351090

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Grundläggning / Betongplatta

  Jag har en ingång med plattor som är ca 3•1meter. Skulle vilja ha nya snygga plattor. Enkla, och inget exklusivt.

  Linköping
 • Grundläggning / Betongplatta

  Sättning i källaren med sprucken betongvägg. Sprucken fönsterruta.

  Linköping
 • Grundläggning / Betongplatta

  Plattsättning av en yta på ca 25 kvm, där vårt Spabad ska placeras . Idag består dessa 25 kvm av gräs, jord och buske, så att visst gräv- och underarbete behöver göras för att få en jämn och stabil grund inför plattläggning och Spabad.

  Linköping
 • Grundläggning / Betongplatta

  Stenläggning uteplats. Det vi behöver hjälp med är markarbetet (inklusive stenkross, sandkross och frakt av det) och förarbetet som krävs för att sedan kunna lägga stenen själva (S:t Eriks marksten). Vi gräver djupet som behövs innan, köper stenen samt lägger stenen efter utfört arbete.

  Linköping
 • Grundläggning / Betongplatta

  Byte av gamla cementplattor till nya eller marksten. Cirka 28-30kvm

  Linköping
 • Grundläggning / Betongplatta

  Har ett garage med golv av asfalt som jag vill riva ut och istället anlägga isolerad betongplatta samt dränering. garaget är 6m x 3,6m vill även få prisförslag på anlägga betong på uppfarten fram garaget. Plats Sturefors (Linköping)

  Linköping
 • Grundläggning / Betongplatta

  Har ett garage i Ljungsbro (Linköping), i vilket det enbart finns ett grovgjutet golv, behöver gjutas ytterligare ca 5-10 cm ytbelägning inkl. ev. armering.

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.