Register

GRATIS TJÄNST

Lägga golv i Stockholm

Golvläggare är ett hantverksyrke som kräver noggrannhet. Golvläggare klär golv och kanske även väggar med olika material såsom träparkett, laminat, linoleum, gummi  mm. En golvläggare arbetar både vid nybyggnation och renoveringar. Alla material kräver olika arbetsmetoder vilket gör yrket till ett mångsidigt och varierande arbete.  En golvläggare kan även arbeta med golvslipning och kakel och klinkersättning. En golvläggare bör ha god fysik då mycket av arbetet sker knästående och det är även en del lyft. Som tur är finns det numer endast vattenbaserade lim vilket förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Läs mer om att lägga golv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Hej Jag har utbildning som golvläggare och jag söker jobb

  Stockholm
 • Golvläggning

  Har en lättare vattenskada i mitt kök på 12 kvadratmeter. Vattnet har inte gått ner i bottenplattan men parketten har delat på sig. Dålig parkett.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Hej, Jag behöver hjälp med att lägga golv, Marmoleum modular 25X25cm, 11kvm kök + 5kvm serveringsgång. Plattorna ska läggas diagonalt. Samt två 2 st mindre rum 5kvm per rum med tarkett golv ( trämönstrat).

  Stockholm
 • Golvläggning

  Lägga ny plastmatta i kök, 13m2 svart-och vitrutigt Nu är det väldigt slitna plastplattor, vill ha matta istället

  Stockholm
 • Golvläggning

  Hej, Jag behöver hjälp med att lägga mitt laminatgolv köpt från Bauhaus. Det ska vara i mitt kök samt arbetsrum, totalt 12 kvm. Mvh Sara Björck

  Stockholm
 • Golvläggning

  Jag köpte en lgh innan jul o flyttat in. Golvet i vardagsrummet (ca 16-18 kvm) är idag en fiskbensparkett som tyvärr sett sina bättre dagar. Den behöver bytas ut och därför önskar jag offert på detta arbete.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Önskar få gamla golvsocklar borttagna, borttagning av parkettgolv och få det kastat på återvinningen. Underlagsmaterial och ny parkett inhandlad (pris 695:- inkl. Moms) och monterat.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.