Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att lägga golv i Borås

Golvläggare är ett hantverksyrke som kräver noggrannhet. Golvläggare klär golv och kanske även väggar med olika material såsom träparkett, laminat, linoleum, gummi  mm. En golvläggare arbetar både vid nybyggnation och renoveringar. Alla material kräver olika arbetsmetoder vilket gör yrket till ett mångsidigt och varierande arbete.  En golvläggare kan även arbeta med golvslipning och kakel och klinkersättning. En golvläggare bör ha god fysik då mycket av arbetet sker knästående och det är även en del lyft. Som tur är finns det numer endast vattenbaserade lim vilket förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Läs mer om att lägga golv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Flexikraft AB

Adress: Sjönäsgatan 8, BORÅS
Telefon: 033228330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Färgbolaget i Borås AB

Adress: Box 447, BORÅS
Telefon: 033413313

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Kakel i Sjuhärad AB

Adress: Box 948, BORÅS
Telefon: 033412050

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Vi vill isolera vårt källargolv med platonmatta samt laminat ovanpå. Just nu ligger stenklinkers direkt på betongplatta och det är väldigt kallt. Rummet och hallen är hyfsat rektangulära men det blir lite snedare vid trappan.

  Borås
 • Golvläggning

  Ett parkettgolv fr 1977/78 behöver bytas ut. Arean ca 70 kvadratmeter.

  Borås
 • Golvläggning

  Hej jag skulle behöva hjälp med att antingen om det är möjligt slipa ner trösklarna, eller byta de så jag inte har någon enorm nivåskillnad ok med 1,5cm idag är tröskeln högre på ena sidan och lägre på andra, högsta punkt 2,5cm och lägsta 1,5cm ca. Robotdammsugare som ska kunna köra över. Ser fram emot snabba svar och att någon kan utföra jobbet kanske redan idag fredag.

  Borås
 • Golvläggning

  Vill ha hjälp att lägga nytt golv i kök Tilltänkt golvtyp 1-stav trägolv yta c:a 15m2 Diverse hinder i rummet, så som 2 element, avlopp m. m.

  Borås
 • Golvläggning

  Behöver lägga om till vinyl golv i köket. Just nu har vi laminat golv.

  Borås
 • Golvläggning

  Kostnadsförslag för att lägga klinker 70kvm på fria ytor

  Borås
 • Golvläggning

  Hej, Jag behöver hjälp att byta befintlig badrumsmatta samt golvbrunn, toalettstol och tvättställ. Govmatta, toalett och tvättställ har vi. Jobbet är i lägenhet.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri