Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att lägga golv i Norrköping

Golvläggare är ett hantverksyrke som kräver noggrannhet. Golvläggare klär golv och kanske även väggar med olika material såsom träparkett, laminat, linoleum, gummi  mm. En golvläggare arbetar både vid nybyggnation och renoveringar. Alla material kräver olika arbetsmetoder vilket gör yrket till ett mångsidigt och varierande arbete.  En golvläggare kan även arbeta med golvslipning och kakel och klinkersättning. En golvläggare bör ha god fysik då mycket av arbetet sker knästående och det är även en del lyft. Som tur är finns det numer endast vattenbaserade lim vilket förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Läs mer om att lägga golv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Max Byggställningar

Adress: Järstad Östra Stenby, Vikbolandet
Telefon: 0705466670
Vi är ett byggställningsföretag.Har varit i branchen sedan 1988.

Susanne Dillqvist Städ AB

Adress: Butängsgatan 16, NORRKÖPING
Telefon: 0705331955

Medlem av Sveriges Byggindustrier

MR´s Städ

Adress: Väsbyvägen 2, NORRKÖPING
Telefon: 0732003867

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Önskar golvläggare för byte av parkettgolv. Golvytan är ca 35 kvm.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Hej, vi vill renover/ lägga nytt gold utomhus och runt om vid entren.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Skulle vilja få hjälp med att byta vardagsrum och köksgolv (samma golv). Samt sätta nya lister och dörrfoder. Samt byta golv på en trappavsats.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Vill byta golv i ett vardagsrum och kök som sitter ihop. Vill ta bort dom gamla listerna och få hjälp med att ta bort golvet. Vi har köpt själva golvet redan.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Installation of parquett flooring in a room about 13 sq meters. Currently there is an old wooden floor. It might be doable to install the new floor on the old flooring.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Hej Behöver hjälp med golvläggning på ca 25m2. Golvunderlaget just nu är original plankgolv och ojämt och inte plant (måste rätas upp). Golvet ska läggas i i kök och hall (ett och samma rum då en gipsvägg även ska rivas, kan ni även göra detta är det perfekt).

  Norrköping
 • Golvläggning

  Behöver hjälp med golvläggning på ca 25m2. Golvunderlaget just nu är original plankgolv och ojämt och inte plant. Golvet ska läggas i i kök och hall (ett och samma rum då en gipsvägg även ska rivas, kan ni även göra detta är det perfekt).

  Norrköping

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.