Register

GRATIS TJÄNST

Lägga golv i Göteborg

Golvläggare är ett hantverksyrke som kräver noggrannhet. Golvläggare klär golv och kanske även väggar med olika material såsom träparkett, laminat, linoleum, gummi  mm. En golvläggare arbetar både vid nybyggnation och renoveringar. Alla material kräver olika arbetsmetoder vilket gör yrket till ett mångsidigt och varierande arbete.  En golvläggare kan även arbeta med golvslipning och kakel och klinkersättning. En golvläggare bör ha god fysik då mycket av arbetet sker knästående och det är även en del lyft. Som tur är finns det numer endast vattenbaserade lim vilket förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Läs mer om att lägga golv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i Oktober 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Golvläggning klinker 30 kvm (2 rum + mindre korridor) i källarvåning i villa i Utby. Ej golvvärme. Önskar även offert på rivning av befintligt golv av trälaminat.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Behöver hjälp av en expert att ta bort lite golv samt lägga nytt, det är ett gammalt trägolv i ett landshövdingehus så det är inte mycket som är rakt och jämnt. Ca 10 kvm.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Vill lägga nytt golv i en lägenhet ca 30kvm Men jag vill även byta golvet för hallen och vardagsrummet. Det går dock inte att allt görs samtidigt. Men totalt blir det att jag vill lägga om golvet för ca 50km

  Göteborg
 • Golvläggning

  Behöver lägga ett värmegolv m vattenburen värme i ett rum.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Ett IKEA golv i en källare ca 9 kvm. Underlaget är ett ventilerat golv med en tun Ebeco värmegolv som är installerad och klart. Söker golvläggning samt sätta enklare lister(ej inköpta)

  Göteborg
 • Golvläggning

  Golvläggning av lägenhet 37 kvm. Nytt golv på äldre trägolv

  Göteborg
 • Golvläggning

  Laminatgolv i min lght. Ca 70 m2 Jag köper golvet och bär upp i lägenheten. Behöver även hjälp med ny list efter att golvet är lagt.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.