Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att lägga golv i Malmö

Golvläggare är ett hantverksyrke som kräver noggrannhet. Golvläggare klär golv och kanske även väggar med olika material såsom träparkett, laminat, linoleum, gummi  mm. En golvläggare arbetar både vid nybyggnation och renoveringar. Alla material kräver olika arbetsmetoder vilket gör yrket till ett mångsidigt och varierande arbete.  En golvläggare kan även arbeta med golvslipning och kakel och klinkersättning. En golvläggare bör ha god fysik då mycket av arbetet sker knästående och det är även en del lyft. Som tur är finns det numer endast vattenbaserade lim vilket förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Läs mer om att lägga golv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Lägga ett laminatgolv i kök och hall. Gamla mattor är borttagna och nytt material finns på plats.

  Malmö
 • Golvläggning

  Skulle vilja byta golv i hela lägenheten (utom badrummet såklart) Önskemålet är plankgolv av furu, gärna vit mattlackad. Finns ett område på ca 1mx1m i hallen som sviktar lite när man går över det i dagsläget - här behöver man såklart öppna upp och åtgärda ojämnheter. Lägenhetsyta totalt:

  Malmö
 • Golvläggning

  Lägga laminatgolv, där är just nu en gammal plastmatta i hela lägenheten. Lägenheten är 80 kvm . Köpt eget laminatgolv men behöver hjälp med att utföra arbetet

  Malmö
 • Golvläggning

  Golvläggning - Upprivning av befintlig av golv (gummigolv)på entreplan (ca 34m2)+hiss(ca 1,5m2) - Läggning av gummigolv Aritico Classic på entreplan (ca 34m2)och hiss(ca 1,5 m2) - Läggning av samma golv i källarplan (idag ingen matta) (ca 18m2) - Läggning av Artico rollstep i trappa ner till källarplan - Deponi

  Malmö
 • Golvläggning

  Golvläggning av kalkstensgolv i hall, knappt 10 kvm. Nuvarande golv är original linoleumplattor från 60 talet. Håller på att spricka och lossa här och var så behöver plockas bort innan läggning av nytt.

  Malmö
 • Golvläggning

  Har en lägenhet från -49 (Ribersborg, Malmö) med parkettgolv i sovrummet där stavarna längst in mot väggen har gått sönder. Underlaget (trossbottnen?) verkar ha gett vika så stavarna har lossnat. Antar att man måste ersätta kanske hela raden med stavar längs med väggen?

  Malmö
 • Golvläggning

  Behöver ta bort gamla laminatgolv i kök hal och två sovrum samt ta bort två garderober, lägga nytt på 75 kvm

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.