Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att lägga golv i Helsingborg

Golvläggare är ett hantverksyrke som kräver noggrannhet. Golvläggare klär golv och kanske även väggar med olika material såsom träparkett, laminat, linoleum, gummi  mm. En golvläggare arbetar både vid nybyggnation och renoveringar. Alla material kräver olika arbetsmetoder vilket gör yrket till ett mångsidigt och varierande arbete.  En golvläggare kan även arbeta med golvslipning och kakel och klinkersättning. En golvläggare bör ha god fysik då mycket av arbetet sker knästående och det är även en del lyft. Som tur är finns det numer endast vattenbaserade lim vilket förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Läs mer om att lägga golv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

BMD-bygg

Adress: Gultarpsvägen 121, Vallåkra
Telefon: 0733-745 945
Bmd-bygg är ett litet familjeföretag med renovering och ombyggnad som specialitet. Vi lyssnar på våra kunder och kommer med bra och enkla lösningar, våra kunder ska vara nöjda!

Hbg Undertak AB

Adress: Piongatan 21, HELSINGBORG
Telefon: 0733852279

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Archdale Sweden AB

Adress: Strandbadsvägen 19A, HELSINGBORG
Telefon: 042216650

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Läggning av fiskebensparkett på ca 130m2

  Helsingborg
 • Golvläggning

  Golvläggning av laminatgolv på ca 20 kvm. Golvet ligger i kök, matplats och hall, inga lister eller dörrar som avgränsar utan det är samma golv i hela utrymmet. Har en öppen spis som behöver klinkers framför sig, ligger idag 6 st plattor som tillsammans mäter ca 75x50 cm.

  Helsingborg
 • Golvläggning

  Vi vill bryta upp klinkers i hall, kök och matplats, med vattenburen golvvärme i kök/matplats, och istället lägga parkett.

  Helsingborg
 • Golvläggning

  Vi ska renovera vårt grovkök/tvättstuga och behöver hjälp med att byta golvbrunn och lägga klinkergolv med golvvärme.

  Helsingborg
 • Golvläggning

  Dra upp gammalt golv, både trägolv o några klinketsplattor. Underarbete samt lägga parkettgolv (3 stav, klickgolv) i stora rum samt hall ca:45 kvm.

  Helsingborg
 • Golvläggning

  Lägenhet centralt i helsingborg, golvytan som ska läggas är 52kvm ca, golvet är fiskbensparkett, den äldre modellen som kräver att limma varje stav. Varje stav är 10 x 70 x 490 mm. Det behövs göras så snart som möjligt, inom två veckor.

  Helsingborg
 • Golvläggning

  Jag vill ha hjälp med:- Rivning av nuvarande golv (laminat) - Läggning av nytt golv. Jag har redan köpt golvet, Pergo Nordic Ash 2-stav - Montering av ny golvsockel - Montering av kvartsstav i kök - Montering av övergångslister mellan rum - Eventuellt montering av golv under diskmaskin - osäker på om det får plats.

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.