Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att lägga golv i Lund

Golvläggare är ett hantverksyrke som kräver noggrannhet. Golvläggare klär golv och kanske även väggar med olika material såsom träparkett, laminat, linoleum, gummi  mm. En golvläggare arbetar både vid nybyggnation och renoveringar. Alla material kräver olika arbetsmetoder vilket gör yrket till ett mångsidigt och varierande arbete.  En golvläggare kan även arbeta med golvslipning och kakel och klinkersättning. En golvläggare bör ha god fysik då mycket av arbetet sker knästående och det är även en del lyft. Som tur är finns det numer endast vattenbaserade lim vilket förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Läs mer om att lägga golv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Vi önskar lägga laminat (klickgolv) med nya lister längs väggarna i hall, tre sovrum och ett vardagsrum om totalt 62,2 kvadratmeter samt vinylmatta i kök, 7,6 kvadratmeter och badrum 3,95 kvadratmeter.

  Lund
 • Golvläggning

  Hjälp med val av golv till kök och ett badrum, samt installation och bortagning av gamla golvet om nödvändigt. Slipningen av parkett golv i vardagsrum. Kan börjas när som helst men vill ha allt klart senast mitten av December

  Lund
 • Golvläggning

  Arbetet är att lägga ett nytt plastgolv i en tvättstuga med golvbrunn. Golv ytan är ca. 10 kvm (dvs.

  Lund
 • Golvläggning

  Ny parkett ska läggas i ett rum med öppen lösning med köksdel samt ca 2 m korridor totalt Ca 35 Kvm, 3 Stav ek klickgolv fabrikat Tarkett Aspö från Bauhaus eller Kährs ekparkett 3Stav 5G pris 269 kr / kvm från Hornbach Förutsättningar Befintligt klickgolv rives och bortforslas Sockellister borttagna Nytt klickgolv levereras och monteras Nya sockellister vita ca 56 mm, inköps levereras o monteras. En dörr behöver nya foder 2 sidor Kökssockellister borttagna

  Lund
 • Golvläggning

  Laminat golv samt byte av lister, man behöver fylla in en bit grov 0,5 m

  Lund
 • Golvläggning

  Jag behöver hjälp med att lägga 13kvm2 klinkers i ett uterum

  Lund
 • Golvläggning

  Läggning av klinker i kök och hall

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.