Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att lägga golv i Lund

Golvläggare är ett hantverksyrke som kräver noggrannhet. Golvläggare klär golv och kanske även väggar med olika material såsom träparkett, laminat, linoleum, gummi  mm. En golvläggare arbetar både vid nybyggnation och renoveringar. Alla material kräver olika arbetsmetoder vilket gör yrket till ett mångsidigt och varierande arbete.  En golvläggare kan även arbeta med golvslipning och kakel och klinkersättning. En golvläggare bör ha god fysik då mycket av arbetet sker knästående och det är även en del lyft. Som tur är finns det numer endast vattenbaserade lim vilket förbättrar arbetsmiljön avsevärt. Läs mer om att lägga golv.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Vi skulle vilka sätta nytt golv i köket. 20 kvm med kalksten i 30 cm fallande längder. Installera Golvvärme eldrivet under.

  Lund
 • Golvläggning

  Hej! Jag och min flickvän behöver hjälp med att lägga golv till vardagsrum och hall, det är ca 25 kvm. Hur ser er tillgänglighet ut och vad brukar det arbetet kosta ungefär?

  Lund
 • Golvläggning

  Jag bor i en lägenhet i Lund och har haft en liten vattenläcka vid mitt element i sovrummet. Vattenläckan är åtgärdad, men reparatören var tvungen att bryta upp en del av golvet (ca 20•40cm). Hela rummet är ca 12,5 kvm.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga laminatgolv i en tvårumslägenhet i Lund om cirka 60-65kvm (kök, korridor, sovrum, klädkammare och vardagsrum). Golvet köps av beställare direkt från Bjelin. Golvet skall läggas från yttervägg till yttervägg, alltså i solens riktning.

  Lund
 • Golvläggning

  Vi ska byta golv i vår nya lägenhet i centrala Lund. Drygt 100kvm. Industriparkett.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga wooduro ek på klinkers med golvvärme. Ca 40kvm. En korridor med vinklar o vrår.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga nytt golv for kök. Golv är nu utan trägolv och det är torr.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.