Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Uppsala

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Infjärdens Värme

Adress: Björkg 9, Uppsala
Telefon: 018156930
Företaget finns på nio platser i landet och har två dotterbolag. Det grundades 1947 och började expandera 1962. Flertalet uppdrag har utförts i Sverige, men också i utlandet. Företaget arbetar med VVS, industri och verkstad, sprinklersystem och energi. Tillverkning av utrustning för industrin och installation av sprinklersystem ingår i verksamheten. Kundkretsen är främst industri och företag.

Bravida Sverige AB, div Sthlm

Adress: Verkstadsgatan 11, Uppsala
Telefon: 018650000
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Abkar Rör

Adress: Altfiolvägen 15, Uppsala
Telefon: 018121750

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Hej, Det luktar avlopp i badrummet. Jag tror att det kommer från toalettstolen, packningen kanske. Jag skulle vilja ha det åtgärdat och kanske samtidigt passa på att byta toalettstol.

  Uppsala
 • Vatten / Avlopp

  Dålig lukt i kök och tvättstuga

  Uppsala
 • Vatten / Avlopp

  Har en läckande köksblandare som behöver byta packningar.

  Uppsala
 • Vatten / Avlopp

  Insättning av tvättmaskin. Behöver först rådfråga (gärna via hembesök) om vad som är möjligt att göra hemma hos mig (bor ganska litet) och vid ett senare tillfälle få hjälp med att sätta in själva maskinen.

  Uppsala
 • Vatten / Avlopp

  För två år sedan hade vi en översvämning i källaren via golvbrunnen. Kommunen rekommenderar att sätta in en backventil som ska förhindra att vatten kan tränga in via golvbrunnen. Jag vill därför ha ett kostnadsförslag på backventil med installation.

  Uppsala
 • Vatten / Avlopp

  Hydraulisk tryckning av vattenbrunn som är torrlagd då den inte har använts på fem år. Vidare behöver jag installera nytt avlopp. Adress Ullbolsta 301, Bälinge (Uppsala)

  Uppsala
 • Vatten / Avlopp

  Installera köksblandare med diskmaskinsavstängning

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.