Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Malmö

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Olas VVS

Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
Telefon: 0765765005
All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

AB Arildssons Rör

Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
Telefon: 040228500
Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

AB I3AHCO Service

Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
Telefon: 040365180
Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Hej! Jag fick tillträde till min nya bostadsrätt för ca 1 vecka sedan. Det är något som luktar mkt märkligt under vasken och jag kan inte på egen hand hitta felet.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Jag har en kran i handfatet i köket som inte har något reglage för diskmaskin ovanför diskbänken utan endast under. I besiktningen senast fick jag till mig att det måste jag ha för att bli godkänd. Så att jag lätt kan stänga av och på vattnet till diskmaskinen helt enkelt.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  En toalett som står och droppar.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp att installera min bänkdiskmaskin i köket. En vattentillförsel och ett avlopp.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp med två ständigt rinnande toaletter samt en läckande kökskran.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Installera vattentoalett i kolonistuga där det inte finns vattentoalett sedan tidigare. Avloppsrör (och vattenledning) finns i krypgrunden (ca 130 cm hög krypgrund) direkt under där toalettstolen ska placeras men avloppsröret behöver dras in i toaletten. Vattenledning finns i toaletten idag (går till ett befintligt handfat och toastolen ska placeras bredvid handfatet).

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Blandare i kök läcker (ej akut - sakta), mest när kranen är öppen men nu har det börjat även litegrann när kranen är avstängd.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.