Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Malmö

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Olas VVS

Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
Telefon: 0765765005
All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

AB Arildssons Rör

Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
Telefon: 040228500
Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

AB I3AHCO Service

Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
Telefon: 040365180
Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Bila upp en gammal govbrunn i ett badrum , samt flytta den ca. 1 m och sätta dit en ny rostfri golvbrunn.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Diskmaskin, tvättmaskin och vattenkranar i köket har gemensamt koppling. Vill nu koppla bort disk-och tvättmaskin och enbart ha tillgång till vattnet. Lisbeth Lundén libethlunden@hotmail. com

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Gamla golvbrunnar i källare behövs bytas. Behöver brunnar med fungerande backstopp. 2st att byta.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Byta ut väggbrickan i duschen

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp med att rensa dusch avlopp. Det är en äldre konstruktion och jag har provat på alla möjliga sätt att rensa det själv men får inte till det. Det är nog hår som sätter stopp och jag behöver hjälp med att rensa det.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Stopp i avloppet från tvättställ på toaletten. Nästan ingen vattenpassage Tacksam för rensning i avloppet.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Har tre ärende! 1. Installering av en bänkdiskmaskin med allt kopplat under bänken.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.