Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Malmö

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Olas VVS

Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
Telefon: 0765765005
All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

AB Arildssons Rör

Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
Telefon: 040228500
Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

AB I3AHCO Service

Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
Telefon: 040365180
Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Ta bort en befintlig trasig diskmaskin och installera en likadan av nyare modell. Electrolux 45 cm bred. Bor i lägenhet, bostadsrätt, 1:a våningen.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Plast toalett tillbehör har fastnat i röret och blockerar toaletten.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Hejsan! Vi behöver hjälp med att att koppla blandare/diskhö och diskmaskin i vårt nya kök.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver hjälp med att byta ut ca 1. 5 meters lång rör som sitter i källaren och går upp till/har förbindelse med köksavloppet. Röret har fått rostskador och behöver därför bytas ut. Vi behöver även koppla på ett munstycke till avloppsröret i köket som går ner till avloppsbrunnen då röret sitter löst idag (man kan enkelt dra ut avloppsröret från avloppsbrunnen).

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Byte av avloppsbrunn i källaren

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Byte av golvbrunn i tvättstuga i källarplan då det inte längre går att spola rent i röret och vattnet rinner undan för långsamt.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Installation av ho i inbyggnadsskiva 2,5 m lång (det finns en inbyggnadshäll i också) Försäkringsbolaget vill ha en offert eller flera!

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.