Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten & avlopp i Malmö

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

AB Olas VVS

Adress: Spånehusvägen 97, Malmö
Telefon: 0765765005
All VVS Utföres! Stort som litet uppdrag utföres även monteringsarbete. ROT-avdrag direkt på fakturan. Lämnar gärna pris på uppdrag givetvis kostnadsfritt!!! Besök gärna vår hemsida för mer info. www.olasvvs.com

AB Arildssons Rör

Adress: Flygplansgatan 15, Malmö
Telefon: 040228500
Företaget antar uppdrag inom all sorts VVS entreprenad och installation, licens- och orbitalsvetsning, service och underhåll och process- och industriinstallationer. Även verkstad för förkonstruering. Verksamheten vänder sig till privatpersoner, bygg- och bostadsbolag, kommun, kraftverk och företag. Huvudkontoret är beläget i Malmö, men kontor finns även i Ladskrona och Kävlinge/Lund/Löddeköpinge.

AB I3AHCO Service

Adress: Stenyxegatan 24, Malmö
Telefon: 040365180
Företaget arbetar främst med ventilation och då mest med bostadsventilation, till exempel spiskåpor, till- och frånluftsaggregat och ventilationsaggregat. Har även försäljning av reservdelar. Företaget är beläget i Fosie industriområde.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver en vattenkoppling till tvättmaskin i ett badrum och vi bor i en hyresrätt.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Stopp i avloppet i köket. Vattnet luktar avlopp i några sekunder i badrummet.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Hejsan vi ska flytta till ett hus senare i år och planerar att bygga ett nytt badrum där det tidigare ej varit badrum. Det som behöver göras är följande:dra nya avlopp för, tvättmaskin, toalett, kommod samt koppla dessa till huvudstammen.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Jag fick vatten skada under vasken i köket, Vattnet runnit ur rören.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Jag har rengjort under mitt handfat men nu när jag satt tillbaka det är det läcker det väldigt mycket, känns som kanske något gått sönder för förstår inte hur det ska kunna var a tätt.

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Sätta fast befintliga rör under vasken. 0761964319

  Malmö
 • Vatten / Avlopp

  Byte av totalt 2 st vägghängda tvättställ och blandare i ett badrum och i gästtoalett. Nya tvättställ och blandare är från IKEA:Tvällen och Odensvik.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.