Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Linköping

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Rörmokare Linköping

Adress: ,
Telefon: 0105513060

YIT Sverige AB

Adress: Dvärggatan 4, Linköping
Telefon: 013-373236
Vi utför rör, el och ventilationsarbete.

Bravida Sverige AB

Adress: Attorpsgatan 19A, Linköping
Telefon: 013250100
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Vi har inget vatten. Efter egen felsökning tror vi att pumpen (ca 25 år gammal) i djupborrad brunn har slutat att fungera.

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  Borrad brunn, nytt avlopp samt installation av rör och ledningar som behövs inne i huset. Varmvattenberedare. Luftvärmepump.

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  Har sönderbrustet vattenrör till utevattnet på utsidan av huset. Vill ha hjälp med lösning för utekatten.

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  Behöver hjälp med att montera en väggkonsol till vattenmätaren i huset inför att den ska bytas av Tekniska Verken. Samordning med Tekniska Verken kommer att behövas.

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  Stopp på toaletten, misstanke att toan läcker pga vatten på golvet, Hyresvärden Holmströmgruppen i Stockholm svår att nå. Nervöst om vattenskada även i underliggande lägenheter.

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  Efter köksrenoveringen och ditsatt blandare märker vvsaren att de plast rör som ska vara under och leda vattnet till avloppet inte passar. Finns det någon rörmockare som kan komma och lösa detta lilla men ack så irriterrande problem?

  Linköping
 • Vatten / Avlopp

  1. Det luktar illa i badrum avlopp i källaren 2. Det tar tid att få varm vatten i kranen, ibland det kommer aldrig 3.

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.