Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten & avlopp i Göteborg

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

AB Tingstad Rörinstallation

Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
Telefon: 031255059

Allrör i Göteborg AB

Adress: Altfiolgatan 60, Västra
Telefon: 031494748
Verksamheten inkluderar sprinkler-, isolering- och gasinstallationer, licenssvets och VVS. Verksamhetsområdet sträcker sig från Kungälv till Varberg och arbeten utförs för bland annat privatpersoner, byggfirmor, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget är beläget i Västra Frölunda.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Badrummet stinker avlopp och jag vet inte varför! Det luktar ännu mer när vi inte använt tvättmaskinen på ett tag. Misstänker det kommer därifrån eller toaletten men kan ha helt fel. . .

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Stopp i avloppsrör i köket.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Det läcker från kranen i köket och vi skulle behöva fixa det.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Byte av två blandar brickor och inkoppling av två kranar i ett dubbelhandfat. Allt material är inhandlat och förberett och behöver kopplas in.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Ska byta köksblandare men när jag försöker skruva av så sprutar vatten trots att ballofixventilen är avstängd och det inte kommer något vatten upp till blandaren när man lyfter på kranen. Behöver antagligen byta ballofix på båda rören som är kopplade till köksblandaren då vattnet sprutar igenom på båda när man försöker skruva av köksblandaren

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Hej, Vi har 2 ärenden:- Vår kran i handfatet (Mora, tror ganska standard) i badrummet har under gårdagen börjat rinna och vi kan inte stänga av den. Skulle gärna få hjälp så snart som möjligt.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Behöver se över en läckande badkarsblandare. Behöver blandaren bytas ut behöver vi även hjälp med detta.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.