Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Göteborg

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

AB Tingstad Rörinstallation

Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
Telefon: 031255059

Allrör i Göteborg AB

Adress: Altfiolgatan 60, Västra
Telefon: 031494748
Verksamheten inkluderar sprinkler-, isolering- och gasinstallationer, licenssvets och VVS. Verksamhetsområdet sträcker sig från Kungälv till Varberg och arbeten utförs för bland annat privatpersoner, byggfirmor, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget är beläget i Västra Frölunda.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Hej, jag flyttar in i min lägenhet i Göteborg 2/6 och skull evilja byta ut min duschställning eller vad man kallar det. Kan ni hjälpa mig med det och vad kostar det?

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver byta blandare i köket och behöver hjälp med vilken blandare vi ska köpa som passar samt montering av blandaren.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Byte av avloppsrör i rörgrav samt filmning av avloppsrör i betongplatta. Vi har haft stopp i avloppet och försöker förebygga nya stopp.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Ventiler vid vattenmätare läcker,(gamla), så de måste bytas.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Vi har fått ett röravbrott i avloppet utanför fastigheten och behöver gräva och laga/lägga nytt rör.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Det är stopp i min korgbottenventil i köket. Trots sil blir det stopp om och om igen, och förstår inte varför. Jag har köpt en insexnyckel som jag förut använde för att öppna upp och rensa, men av oklar anledning fungerar inte den längre (skruven snurrar bara runt runt).

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Anticimex har konstaterat att det finns ett hål i ett avloppsrör under huset. Detta behöver åtgärdas. Rapport från Anticimex finns.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.