Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Göteborg

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

AB Tingstad Rörinstallation

Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
Telefon: 031255059

Allrör i Göteborg AB

Adress: Altfiolgatan 60, Västra
Telefon: 031494748
Verksamheten inkluderar sprinkler-, isolering- och gasinstallationer, licenssvets och VVS. Verksamhetsområdet sträcker sig från Kungälv till Varberg och arbeten utförs för bland annat privatpersoner, byggfirmor, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget är beläget i Västra Frölunda.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Byte av blandare i dusch, alternativt byte av packning då den läcker.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Hej, Jag skulle vilja ha pris på följande Radhus med 4 fastigheter i Bö. Gammal vattenmätarkonsol ("champangekork") ska bytas inför kommunens byte av vattenmätare. Pris på detta, Debiteras gemensamhetsförening.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Installation av kranar till vattenledning

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Hej. Min dusch droppar jättemycnet och jag har fått höra att jag antingen kommer behöver byta hela blandaren eller bara en del i den.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Hej! Vi behöver hjälp att koppla ihop nytt kök med avlopp, diskmaskin, köksblandare etc. Det kommer vara på plats senast v32.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Dålig lukt från ett badrum. Vi har rengjort men lukten kvarstår.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Hej, Jag har en läckande toalett och det läcker baktill. Tror det är koppling mellan toalett och rör. Kan tyvärr inte riktigt se bakom toalettan.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.