Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Göteborg

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Henriks Rör AB

Adress: Bolshedens Industriväg 22, Billdal
Telefon: 0705 343635
Ett företag med 4 anställda som utför det mesta innom vvs.Är med i säkervatten sen flera år tillbaka.Utför arbeten till fasta priser.Ett företag att lita på.

AB Tingstad Rörinstallation

Adress: Marieholmsgatan 15, Göteborg
Telefon: 031255059

Allrör i Göteborg AB

Adress: Altfiolgatan 60, Västra
Telefon: 031494748
Verksamheten inkluderar sprinkler-, isolering- och gasinstallationer, licenssvets och VVS. Verksamhetsområdet sträcker sig från Kungälv till Varberg och arbeten utförs för bland annat privatpersoner, byggfirmor, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget är beläget i Västra Frölunda.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Har en toalett som verkar läcka, vattensträng på golvet efter spolning

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Det gäller en köks blandare som ska bytas ut och det är jobbet ink en bra köks blandare som material köksblandaren ska vara godkänt av föreningar . västra Frölunda vill gärna först en offert om jobbet och material och allt .

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Inkoppling av diskmaskin. Elen är redan dragen.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Det saknas anslutning till avloppet så att vi kan installera en tvättmaskin. Vi har ett foto som visar vad som saknas. Där det är inringat på bilden nedan bör det finnas en pip som man kan fästa avloppet på och det behöver vi hjälp med.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Hej, Det läcker från gängorna vid vattenlåset under handfatet i badrummet. Vi tror att några mindre avloppsrör behöver bytas.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Frånkoppling av diskmaskin och pluggning av rören under diskhon så att det inte läcker något vatten. Pluggar eller liknande till vattnet till diskmaskinen behövs. Ingen ny diskmaskin ska installeras.

  Göteborg
 • Vatten / Avlopp

  Droppande Dusch. Byte av blandare i dusch.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.