Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten & avlopp i Umeå

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Bravida Sverige AB, div Nord

Adress: Umestan Företagspark, Umeå
Telefon: 090152600
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede.

Comfort i Umeå VVS AB

Adress: Björnvägen 9, Umeå
Telefon: 090713570

Gustafsson Rör i Umeå AB

Adress: Mariehemsvägen 6, Umeå
Telefon: 0902003090

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Golvbrunnen i garaget behöver bytas. Den håller på att vittra sönder och vid skyfallet här i sommar kom det upp lervatten som flödade ut över garagegolvet. Önskar arbetet utfört efter den 15 september.

  Umeå
 • Vatten / Avlopp

  Reparation kallvatten pump.

  Umeå
 • Vatten / Avlopp

  Flytt av avlopp i tvättstuga. Tvättstugan ligger i källaren med betonggolv. Uppskattningsvis 1-2m bilning från befintligt avloppsrör i golvet, läggning av nytt rör samt gjutning.

  Umeå
 • Vatten / Avlopp

  När jag spolar i toaletten så kommer allt upp i avloppet i duschen

  Umeå
 • Vatten / Avlopp

  Befintlig 500 liter varmvattenberedare läcker vatten. Sprutar vatten. . Så måste bytas omg!

  Umeå
 • Vatten / Avlopp

  Byte av gammal gjutjärnbrun i tvättstugan (tror det är ”flytande” golv), lägga ny plastmatta och sätta avstäningskran på vattenledning till tvättstället.

  Umeå
 • Vatten / Avlopp

  Behöver byta ut vår varmvattenberedare som är på 300 liter men vi söker allt från 180-300liter inkl installation. Kom gärna med prisförslag.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.