Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Stockholm

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 122 förfrågningar i Juli 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VVS SERVICE PARTNER Sverige

Adress: Lagman Lekares väg 13, Norsborg
Telefon: 0739 465 111
Vi utför installationsarbeten i hela Stockholmsomradet. Typ av tjänster: VVS-arbeten, servicearbeten, ROT-arbeten, rörinstallationer, badrum och kök renovering.

A-Sprinkler AB

Adress: Härjedalsgatan 17, Vällingby
Telefon: 08377001
Certifierade sprinkler montörer som erbjuder alla steg från projektering och installation till enbart underhåll. Installerar sprinkler system som del i brandsäkerhetssystem. Företaget grundades 1994 och ligger i Vällingby.

AB C.J. Björnberg

Adress: Västberga Allé 36 B, Hägersten
Telefon: 084622100

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Hej! Vill förbereda vatten och avloppet för nytt kök. Behöver flyttas 45 grader åt höger.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Jag behöver hjälp med att koppla ur en redan installerad diskmaskin för att sedan koppla tillbaka den. Anledningen är att jag ska få mitt köksgolv renoverat och golvfirman utför inte det jobbet att koppla ur och dra fram diskmaskinen. Troligen blir det så att rörmokaren får komma på eftermiddagen eller kvällen före själva golvläggningen och sedan komma tillbaka samma dag eller dagen efter golvläggningen är klar för att återinstallera diskmaskinen.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Dra om avloppsrör i tak i kök efter att undertaket har tagits bort. Idag kommer det från ett hörn i taket från våningen ovan, diagonalt i taket över till stammen som är i hallen. Kök och hall ligger jämte varandra.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Ska riva ut ett kök och behöver koppla bort vattnet under rivningen.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Hej, jag letar efter en rörmokare som ska fixa vattenpumpen till eSpring Water Treatment System för att få klarare vatten i köket. Vattentanken måste placeras under diskbänken. Snälla låt mig veta hur mycket det kostar för ditt arbete?

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Vi ska sätta upp ett nytt kök men innan dess skulle vi behöva hjälpa med:- riva gammalt kök - flytt av vatten och avlopp (ska vara i samma rum men byta plats) samt nya rör - dra rör från fläkttrumma - dra el till belysning i överskåp - måla vägg Om möjligt skulle vi helst behöva hjälp första veckan i juni.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Det läcker i rören under handfatet i badrummet då två svarta tätningsringar gått sönder.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.