Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten & avlopp i Stockholm

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VVS SERVICE PARTNER Sverige

Adress: Lagman Lekares väg 13, Norsborg
Telefon: 0739 465 111
Vi utför installationsarbeten i hela Stockholmsomradet. Typ av tjänster: VVS-arbeten, servicearbeten, ROT-arbeten, rörinstallationer, badrum och kök renovering.

A-Sprinkler AB

Adress: Härjedalsgatan 17, Vällingby
Telefon: 08377001
Certifierade sprinkler montörer som erbjuder alla steg från projektering och installation till enbart underhåll. Installerar sprinkler system som del i brandsäkerhetssystem. Företaget grundades 1994 och ligger i Vällingby.

AB C.J. Björnberg

Adress: Västberga Allé 36 B, Hägersten
Telefon: 084622100

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Stopp i toalett, vet ej orsaken.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Vi har precis flyttat och något läcker från tvättmaskinen, antagligen vid vattenkranen då det var olika mått på slangen från tvättmaskinen och kranen och vi försökte fixa det själva med en buss och gängtejp men någonstans kommer det fortfarande vatten.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver hjälp med följande:1) droppande kökskran, 2) illaluktande liten toalett/badrum, 3) byte av lock över avloppet under badkar, 4) montering/installation av handfat i badrum.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Behöver koppla in en blandare från Tapwell med diskmaskinsavstängning, samt koppla in avlopp till ny diskho.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Dåligt tryck i duschen när jag duschar

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Hej, jag har problem med med vattencisternen i toaletten. Det tar ca en halvtimme att få en full tank efter en spolning. Troligtvis är det inloppsventilen som behöver rengöras/bytas.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Hej! Jag ska öppna salong, de två lokalerna jag tittat på måste byggas från grunden dvs ingen salong för tillfället. Vad kostar det att dra vatten för två schamponeringar och för ett tvättrum tex?

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.