Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten & avlopp i Stockholm

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VVS SERVICE PARTNER Sverige

Adress: Lagman Lekares väg 13, Norsborg
Telefon: 0739 465 111
Vi utför installationsarbeten i hela Stockholmsomradet. Typ av tjänster: VVS-arbeten, servicearbeten, ROT-arbeten, rörinstallationer, badrum och kök renovering.

A-Sprinkler AB

Adress: Härjedalsgatan 17, Vällingby
Telefon: 08377001
Certifierade sprinkler montörer som erbjuder alla steg från projektering och installation till enbart underhåll. Installerar sprinkler system som del i brandsäkerhetssystem. Företaget grundades 1994 och ligger i Vällingby.

AB C.J. Björnberg

Adress: Västberga Allé 36 B, Hägersten
Telefon: 084622100

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Jag behöver byta av duschblandare, 160 cc

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Hej Behöver få diskbänk och kran urkopplade samt montering av ballofix inför köksbyte Behöver göras någon gång under nästa vecka v9

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Hej! Jag skulle vilja få hjälp att byta duschblandare, blandare samt vattenlås till handfatet och om möjligt även sätta upp en ny spegel i badrummet och byta ett badrumsskåp.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Byta avloppsrör under handfatet som går ner till brunn samt röret från tvättmaskinen. Skulle ev även vilja byta slang från tvättmaskinen som går till avloppsröret, samt rören under badkaret. Alla befintliga rör är av plast och gamla (luktar illa vid dusch och när tvättmaskinen töms) därav behöver de bytas och monteras.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  ?Hej! Vi har ett litet till jobb på Holbergsgatan 104 i Blackeberg, som vi skulle vilja ha en offert på. Arbetet i sig är inte så stort men måste ändå utföras av behörig rörmokare för att godkännas av Brf-styrelsen av försäkringsskäl.

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Hej, Behöver hjälp med byte av blandare i kök. Vänligen, Felicia

  Stockholm
 • Vatten / Avlopp

  Byta packning på vattenkran packning,material finns samt hylls nyckel

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.