Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med vatten och avlopp i Helsingborg

Vatten och avlopp är ett ganska brett begrepp men jobb som berör rörsystem kopplade till vatten och avlopp registreras här. Exempel är kontroll av läckage på rörsystem, ihopkoppling av rör, byte av golvbrunn, installation av nya rörsystem och mycket mera. Den här typen av jobb kräver ofta en yrkesman för att säkerställa kvalitén på det utförda arbetet. Det kan få stora och dyra konsekvenser när rörsystem springer läck så det är ofta värt att få det riktigt gjort. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Aarsleff Rörteknik AB

Adress: Stenbrovägen 40, Helsingborg
Telefon: 042291070

AB Strömberg & Andersson Rörledningsfirma

Adress: Pistolgatan 5, Helsingborg
Telefon: 042155806

Bravida Prenad AB, filial Helsingborg

Adress: Muskötgatan 8 A, Helsingborg
Telefon: 042167400
Företaget har kontor i hela Skandinavien och erbjuder service och installation inom teknik, el, vvs och ventilation. Kunder inkluderar företag, privatpersoner, industrier, bostadsbolag och kommuner och landsting. Företaget har helentreprenad, från design till slutskede. Prenad startade 1975 i Malmö och är idag del av Bravida koncernen.

Senast inkomna jobb

 • Vatten / Avlopp

  Hejsan! Behov av att koppla gamla rör, varm och kallvatten med nya ledningar för att sätta in en diskmaskin samt ny blandare.

  Helsingborg
 • Vatten / Avlopp

  Jag tänker installera en diskmaskin under diskbordet. Det fanns ingen tidigare diskmaskin på platsen. Utrymmet är tillräckligt och det finns även en anpassad eluttag.

  Helsingborg
 • Vatten / Avlopp

  Läcker under vasken och är stopp i röret.

  Helsingborg
 • Vatten / Avlopp

  Byte av äldre (original från -69) läckande vattenutkastare.

  Helsingborg
 • Vatten / Avlopp

  Indragning av avloppsledning och vatten till kolonistuga, ca 2 m, upp genom plankgolvet till vasken. Grävning redan klar. Behöver även en koppling på vattenledningen till trädgårdsslangen.

  Helsingborg
 • Vatten / Avlopp

  Vi behöver dra ut vatten till utomhuskök för restaurangverksamhet med två vaskar. Kallvatten skall dras ca 5-6 meter inomhus till varmvattenberedare därifrån till en inkoppling på utsidan som är väggfast. Till dessa två vaskar skall det även dras fram avlopp för anslutning.

  Helsingborg
 • Vatten / Avlopp

  Vatten och avlopp till tvättmaskin i badrummet .

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.