Register

GRATIS TJÄNST

Trapprenovering i Uppsala

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VBE Byggproduktion AB

Adress: Kungsängens gård 6 D, UPPSALA
Telefon: 018151690

Medlem av Sveriges Byggindustrier

M. Falk Bygg AB

Adress: Funbo Djupet, UPPSALA
Telefon: 0705366174

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Benchmark Bygg & Design AB

Adress: Tiby Tidsberg, UPPSALA
Telefon: 0733242777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  En gammal gjuten trappa som haft skifferplattor som lossnat ,borde få nytt murbruk på,inga skifferplattpr ,,därtill ett gjutet trappsteg som är alldeles för smal ,bara halva fotlängd,,en enkel ledstång därtill

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Uppsättning av spegel i hall, gardinstängsfästen, vägghylla, förankring av vitrinskåp i vägg med mera. Lägenhet från -52. Så kan vara både betong, lättbetong, gips, tegel?

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Bygga en innervägg med två fönsterpartier. Cirka 2,8 meter lång och 2,7 meter takhöjd. Spackling/målning kan jag själv göra så det handlar om att montera väggen.

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Byt av tre dörr. En 62,5 till badrummet, 72,5 till sovrummet och en halvpardörr på ca 122cm bred och högt till taket. Få hjälp med beställningen av dörrar och monteringen.

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Hjälp med att montera upp 2 st 90 cm duschdörrar mellan 2 raka väggar

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Bygga en innervägg som delar det stora rummet (20 kv) plus dörr till de två nya rum som bildas. 230×250 H247cm Mvh, Irene

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  To install String shelves on a wall. About 160cm

  Uppsala

Mer information om

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.