Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Sundsvall

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Norrländsk Byggproduktion AB

Adress: Fridhemsgatan 31, SUNDSVALL
Telefon: 0706656909

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mikaelsson Bygg AB

Adress: Box 257, SUNDSVALL
Telefon: 060152211

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Olle Hill Byggnads AB

Adress: Södra Järnvägsgatan 21, SUNDSVALL
Telefon: 0705674111

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Vi vill bygga en trappa ner till källaren på utsidan av huset men med ingång innifrån. Sedan vill vi bygga ett badrum nere i källaren. Väggar och golv behöver även byggas i källaren.

  Sundsvall
 • Fönster / Fönsterrenovering

  Behöver hjälp med att skrapa, kitta och måöa fönster

  Sundsvall
 • Stängsel

  Hej! På nyårsafton fick en full trafikant för sig att åka ner för en slänt och rakt in i min grind och stängsel. Behöver få in offert för att åtgärda problemet.

  Sundsvall
 • Snickeri / Montering

  Vi har ett växthus som vi vill rusta upp. Idag finns en äldre mur som är 3025 x 6945 mm och 670 mm hög - plasttaket som finns idag är sedan byggt och lagt direkt på denna mur (alltså kan man bara stå upprätt i mitten av växthuset). Vi skulle vilja ta bort de gamla taket, återanvända den gamla muren (kanske förstärka eller mura på för att snygga till den) och bygga som ett orangeri/växthus så att man kan nyttja detta som ett rum på vår/sommar/höst.

  Sundsvall
 • Snickeri / Montering

  Behöver hjälp att få upp saker på väggar och tak i lägenhet på Alnö. Det är framförallt borrning i betongtak och betongytterväggarna som jag behöver hjälp med. Montering av ca 15-20 meter gardinstänger i betongtak (ungefär 19 hål).

  Sundsvall
 • Snickeri / Montering

  Bygga ett inglasat uterum på baksida av radhuslägenhet. Altandörr ut och befintligt (gammalt) träplanksgolv finns.

  Sundsvall
 • Snickeri / Montering

  Hej! Jag har precis flyttat till ett nytt hus och jag skulle vilja renovera trappan som har gammal plastmatta. Plastmattan fins även i hallen på andra våningen, så jag antar att föredeta ägaren har lagt till den.

  Sundsvall

Mer information om

Kommuninformation

Sundsvalls kommun liggeri Medelpad och är den fjortonde största kommunen i Sverige med sina knappt 95000 invånare. I Sundsvall öppnades Sveriges första casino 1991. I kommunens västra del finns det mycket skog medans östra delen är kust. Näringslivet är väl differentierat där de största näringarna är skogs och träindustri.