Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Lund

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Luxsit Bygg & Inredning AB

Adress: Bryggaregatan 5, LUND
Telefon: 0465401770

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SuPer Bygg AB

Adress: Höstbruksvägen 6, LUND
Telefon: 046304450

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Aug Lundbergs Byggnads AB

Adress: Borgs Väg 9, LUND
Telefon: 046124560

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Vi har köpt in en whiteboard/mood board av glas och behöver hjälp med att montera upp den på väggen. Storleken på mood boarden är 1500x1000 och vikt enligt hemsidan är 21 kg. Vi vill ha upp den ca.

  Lund
 • Snickeri / Montering

  Hej! Vi har en lägenhet från 40-talet där vi skulle vilja slå ut 2 garderober i hallen, för att bygga in en inbyggd garderob där istället. Detta för att vi vill kunna utnyttja mer plats än vad våra nuvarande garderober ger.

  Lund
 • Snickeri / Montering

  Uppsättning av hatthylla (70 cm bred, i metall) samt en väggmonterad skohylla (106 cm bred, i metall). Väggen de ska monteras i består av trä, men är en tunn sådan och sitter ihopkopplad med en betongvägg bakom. Förutom att jag saknar nödvändiga verktyg så behövs också skruvar och plugg till dessa, till hål som ligger på mellan 0,8 - 1 cm i diameter.

  Lund
 • Snickeri / Montering

  Behöver hjälp att sätta upp en tavla i betongvägg

  Lund
 • Snickeri / Montering

  Hej, Min hantverkare avbokade idag, samma dag som han skulle komma så nu skulle jag behöva snabb hjälp med att montera tvättställ och spegelskåp (med el och belysning). Det gamla ska tas bort och det nya ska upp.

  Lund
 • Snickeri / Montering

  Skulle vilja ha byggt ett enklare soffbord i furu. Skivan skall vara rund med en meter i diameter och undertill skall det vara två skivor i en + form som bas. Höjden skall vara 35cm högt och tjockleken på skivorna mellan 4-7cm.

  Lund
 • Snickeri / Montering

  Skjutdörrarna på en garderob (vägg till tak) har gått sönder och behöver ersättas. Huset är gammalt så det behövs en snickare för att få det rätt.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.