Register

GRATIS TJÄNST

Trapprenovering i Malmö

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Hej, behöver hjälp med att lägga trekantslist i min lägenhet, och vill att det ska bli tight så att inte så mkt skadedjur kommer in. På ett ställe i hallen om 25cm är det ett litet större mellanrum, glipan mellan golv och vägg är mellan 1 mm-1 cm, oklart om någon speciell lösning behövs på detta mindre ställe. Nån slags fog?

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Köksrenovering 16 m2 med kanske en rivning av ett vägg (0,5m bred och 3m hög)

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Göra grund och montera/bygga Skånska byggvarors uterum Lycka 21,5 kvm.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Ytterdörr har gångjärnen i princip lossnat och dörren sprucken, samt karm på ovansidan, hände under stormen i helgen

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Har ett staket som blåst sönder o ska byggas upp igen det är 8-9 meter långt o 180 cm högt o på det ska utelampor monteras o el till dessa dras Samt ska en 2 delad skadad grind ersättas

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Sätta upp en boaxel-hylla från Ikea på väggen.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Jag skulle gärna vilja få ett offert på att installera 4st tilluftsventiler i 3 rum på andra våningen i ett radhus. Får tillträde till radhuset 4 mars. Sedan en separat offert för att göra om en vägg i vardagsrummet till en hel vägg.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.