Register

GRATIS TJÄNST

Trapprenovering i Malmö

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 247 förfrågningar i November 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Byte av yterdörr Staffanstorpsv 21 21223Malmö

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Hej! Det gäller en bäddsoffa från IKEA och tre byrå från XXXLutz som ska monteras

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Jag har köpt en lampa som jag vill montera upp på taket. Jag behöver hjälp med att ta bort befintlig tak-krok och sedan borra upp fästet till den nya lampan. Hade även behövt få hjälp med att koppla in elen till lampan.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Jag behöver nya dörrar för mina garderobskåp. 5 st dörrar. Bredden 47 cm, höjden 244 cm.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Har idag en trappa i betong som har för smala steg o en för skarp lutning utomhus. Behöver bygga en ny. Trappan är ingången till huset, många trappsteg

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Hej! Vi har ett Ikea-kök (ur serien Faktum) som vi skulle vilja komplettera med skåp upp till taket. Denna serie har utgått och nu finns endast luckor att köpa på Ikea, och vi skulle därför vilja ha hjälp med att bygga stommar som passar till dessa (mått ca 60x35x60) samt montera luckorna - totalt 6 stycken.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Renovering av litet kök/pentry, ca 4 kvm Ta bort väggskåp, sätt upp två väggskåp Ta bort kakel, sätt ditt nytt kakel Sätt dit skåp med vask Ny bänkskiva med induktionshäll Installera ugn separat Montera fläkt Riv bort laminatgolvet i vardagsrummet, ca 18kvm Nytt klickgolv (trä) i vardagsrummet Lägg klinkergolv i hallen, ca 3 kvm Önskar att arbetet utförs i början av oktober

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.