Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Malmö

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Montering av 85" TV-skärm på en vägg och flytt+montering av en 60" TV till en annan vägg på samma kontor.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Montera tillbaka dubbeldörr (gabon från 40-talet) samt justera en dörr som är sned och inte går att stänga.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Hej, Jag behöver hjälp med att montera en 58'' TV på vad jag tror är en gipsvägg (har själva väggfästet som passar till). Sedan vill jag också ha hjälp med att montera ett katträd på ca 200 cm som också ska sitta på en gipsvägg.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Vill ha hjälp att sätta upp en tv på vägg, hyllor i väggen (olika väggmaterial så behöver veta vilka väggar som bär hyllan) å montera bort en befintlig elfahylla. allt detta kanske låter trivialt men viktigt att det blir utfört snyggt och säkert och är därför gärna beredd att betala för att det så det blir rätt.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Vi behöver en snickare som kan montera golvsocklar i hela lägenheten som totalt är 41 kvadratmeter stor. Längden som behöver socklar har vi uppmätt är totalt 3651 cm lång. Vi har själva tagit bort de gamla socklarna som satt där innan sedan lägenheten byggdes (1937), och reparerat väggen bakom med husfix.

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Sommaren står runt hörnet och vi skulle vilja få en offerter på;1x "frihängandes" solbädd som skall klara av ca 300kg, 3000x2000. 1x Pergola där jag gissar att måtten blir 5x4

  Malmö
 • Snickeri / Montering

  Behöver hjälp med att sätta upp en stringbokhylla, två taklampor, en gardinskena och att titta över en elektrisk koppling till en tv.

  Malmö

Mer information om

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.