Register

GRATIS TJÄNST

Trapprenovering i Göteborg

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Vi behöver sätta upp lister (golv och dörr) i vårt sovrum (ca 12m2 stort). Vi tänkte göra det på egen hand och köpte lister men det blev svårare än tänkt eftersom huset är gammalt och golvet är väldigt snett och dörren står inte heller rakt.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Jag heter Chris Jonkers och jobbar här i sverige för Baker & Co, just nu har vi ett case av flyttskador i Möndal. Det är 2 st kontorsbord som har blivit skadade under transporten. Jag bifogar bilderna längst ner, jag försöker få några fler bilder så det går bättre fram hur hela bordet ser ut.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Behov av montering/uppsättning av tvål-vägghållare till hotell i centrala Gbg.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Garderobsdörrar till sovrum och hall. Sovrummet:Paxgarderob och Metodskåp är redan monterade.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Vi ska bygga nytt kök i ett annat rum så är i behov av snickare, rörläggare och elektriker. Eventuellt renoverar vi badrum samtidigt. Nytt golv kommer att behöva läggas där köket ska vara.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Hej, Jag letar efter en snickare som kan installera ett tvättställskåp och sätta nytt silikon bakom vasken - då skåpet har möglat sönder pga vatten som runnit ner bakom vasken. Det ska vara ett relativt enkelt jobb, men kan inte göra det själv. Vad skulle det kosta att installera skåpet?

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Jag har 5 st hyllor med tillhörande konsoler av märke Pythagoras som skall sättas upp på vägg. Lägenheten är ett landshövdinge hus.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.