Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Göteborg

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Hej, Det blev två brandmärke på min bänkskiva i köket och jag vill byta den. Storleken på skiva:280cm X 100cm IKEA SÄLJAN 38Cm.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Jag arbetar som kurator och har en patient som vill ha hjälp med att sätta upp en säkerhetskedja på ytterdörren.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Jag skulle behöva hjälp med att bygga en ram av träreglar på min balkong för att första ett kattnät på.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Hej! Söker snabb offert på ett trappräcke med två sektioner, ena cirka 58 cm, andra cirka 216 cm och höjden 90 cm. Vill ha trappräcket gjort av av bara metall eller klarglas härdad som sitter i en träram eller i en metallram (billigaste alternativet avgör).

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Vi har en tillbyggnad som taket är lite fuktskadat en bit av råspont behöver bytas,samt taket tätas samt fönster behöver bytas.

  Göteborg
 • Byggare

  Takrenovering eller takbyte på garage. Tidigare "grönt tak" har konstruerats felaktigt och orsakat läckage, vindskivor och brädor in under taket har tagit väta och är ruttna, behöver bytas ut till annat tak, plåt eller ev. tegel.

  Göteborg
 • Isolering

  Jag behöver ljudisolera i mellanhavanden och väggar för en normal villa

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.