Register

GRATIS TJÄNST

Trapprenovering i Göteborg

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Byte / renovering av entré trappa utomhus

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Reparera tak och panel på förråd. Efter takläcka i förråd (ca 40 m2), behöver vi hjälp med att byta ytpapp och annat för att återställa konstruktionen. I övrigt vill vi också byta träpanelen som går runt förrådet, eventuellt se om mer bör göras.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Mindre arbete i form av förbereda kök för diskmaskin, byta bänkskiva ev flytta skåp sätta upp hyllor. Löpande. Min son tillträder lägenhet på måndag den 2 maj och jag åker ner från Stockholm för ordna detta.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Etta på 26 kvm. Riva gamla köket och installera ett nytt. Riva gamla garderoberna och installera nya.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  I need to build 3 blocks of cabinets on the upper part of the kitchen, above and beside a fridge and to cover the electricity box. The project is already prepared and uses IKEA kitchen cabinets, but I need help with assembling, cutting and tailoring some of the cabinets around the electricity box. Spotlights to be installed as well.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Vi har ett 20 år gammalt klassiskt plank 35 m som börjar luta Vissa delat behöver bytas utgv rödmålat, behöver hjälp och tips Hjälp Gunilla Norrby västra frölunda

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Vi har en avlång "inre hall" med en garderobsvägg som vi skulle vilja göra om, antingen sätta in nya garderober (med skjutdörrar tänker vi) eller någon annan slags förvaringslösning. Garderoberna går hela vägen upp till taket och det är fyra skjutdörrar. Djup 66 cm och bredd 305 cm.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.