Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Göteborg

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Behöver spackla igen hål i väggar på en restaurang. Är ungefär 7-10 väggar som har mycket hål.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Bygga ihop ett litet Ikea kök exklusive VVS, kakel och el. Alltså endast montera och fästa ikeas moduler med spishäll, diskhorn och ventilation

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Sätta in golvsockel (3,35 + 0,87 m) i sekelskiftslägenhet.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Jag har ett KVIK-kök där en lucka trillade ner och gick sönder. Nu har jag precis fått en ny lucka som jag ska sätta upp igen. Jag vill dock ha hjälp med detta från någon som vet hur man gör eftersom jag är rädd att det ska bli fel igen (fick special beställa luckan då den utgått ur sortiment, tog 7 månader att få den och har bara ett försök nu).

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Hej! Jag skulle vilja få en offert på att borra och montera gardiner. Det gäller betongvägg.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Hej! Vi kommer att få en leverans från ikea med kontorsmöbler och behöver hjälp att montera/snickra ihop dessa. Arbetet tar troligen 1-2 dagar.

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Hej, vi kommer att få en leverans av kontorsmöbler från ikea och behöver hjälp att montera/snickra ihop dessa. Troligen kommer arbetet att ta 1-2 dagar. Vi behöver hjälpen i början av juni, t ex 3-4 juni.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.