Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Stockholm

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Renovering 3st trätrappor i villa i Älvsjö

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Planerar att ändra i mitt kök och det innebär i stort:Ta bort en sektion som innehåller skåp/micro/ugn/lådor för installation av ytterligare en kyl/frys + överskåp Ta bort en sektion som innehåller skåp/avlastningsplats/skåp för montering av ett högskåp Installera/montera ugnsskåp och ugn under spishäll Byta skåpdörr under diskbänk och installera/montera låda för sophantering Ev byta diskbänk som är kortare på längden och därmed få en avställningsyta laminatskiva. Detta beror på om det går för kaklet som jag bytte för ett drygt år sedan.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Ta bort gammal bänkskiva kök och sätta dit ny som jag köpt. Behöver skäras ut.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Upphängning av två hyllor på murvägg.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Montering av två hyllor ovanför varandra på väggar som blir bokhyllor, båda går runt ett hörn i ett L (långsidan 203cm, kortsidan 121cm). Måste också gå runt ett rör på långsidan, ca. 4cm diameter.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hjälp att installera en inbyggnadsugn. Den gamla kommer forslas bort och en ny behöver installeras. Eventuellt behöver en stickontakt installeras istället.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Sätta upp fyra hyllor i vardagsrummet

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.