Register

GRATIS TJÄNST

Trapprenovering i Stockholm

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  I need help to install a wine fridge within HTH kitchen top.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Montering av 5 konsoler och 2 fönsterbrädor i marmor på dessa

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Montering av skjutdörr till garderob i hall som kommit ur spår och som sitter fast. Ett hjulpar har också lossnat!

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej, Jag flyttar in i en ny leilighet 16 juni och vill gjøre en mindre renovering direkt (gjerne redan 17 juni). Mer specifikt så har jag har ett vardagsrum som er ca. 5,4 cm långt och ca.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  En regel i ett köks(över)skåp har gått sönder. Den andra regeln (samma skåp) påväg att gå sönder. Önskar två nya reglar samt hjälp med montering av dessa.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej! Behöver någon som hjälper mig sätta upp en duschring i badrum, samt tar ner en gamla duschstång. Om ni kan också kolla om ett våtutrymme är godkänd fö tvättmaskin.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej! Jag skulle vilja kompletera ett 30-35 cm brett skafferiskåp ( utdragbart) till mitt kök. (Brevid min kyl) Jag skulle vilja då hjälp att montera skåpet samt bygga in det i köket till en helhet.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.