Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Stockholm

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Jag vill montera ner en komplett kök med vita varor.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Vi behöver hjälp med att montera nya bänkskivor i fanér från IKEA i vårt kök. Det är totalt tre skivor med hörnlösning. Eftersom det är ett gammalt IKEA-kök kunde vi inte måttbeställa hörnskivan utan den måste kapas i 45 grader på båda sidor för att passa.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Jag behöver hjälp att få bort ca 10 skruvar med trasiga skruvhuvuden från en vägg (de håller uppe hyllkonsoler). Inget finlir, bara det går att spackla över sedan.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Behöver hjälp med montering av 8 st elementskydd. Fästen finns men är lite klurigt om de går att använda. Är möjligt att vi behöver hitta en annan lösning så en kreativ snickare skulle uppskattas.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Tillverka och hänga upp pardörrar i gammal stil till ett sovrum

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Demontering av gammal bänkskiva och montering av ny bänkskiva (Bänkskivan är måttbeställd. Ny diskho är limmad och hål för kran är förborrade)

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej! Vi behöver en trästomme till en friggebod och tänker att den prefabriceras i lämpliga delar för vidare transport till byggplatsen på en ö. Möjlighet finns för er att även lägga anbud för grundläggning och montage på plats till tätt hus.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.