Register

GRATIS TJÄNST

Trapprenovering i Stockholm

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Byta altandörr, måla fönster, göra ny altantrappa, måla trappräcke mm

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej, Vi behöver hjälp med att flytta och montera fast garderober samt montera två speglar på väggen. Här är en beskrivning av arbetet:1.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Flytta en brandtrapp/utrymmingstrapp utomhus till en annan husvägg Önskar kostnad på detta

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej, behöver hjälp med att fixa en enkel trätrappa ( mest för hunden). Altanen är ganska hög och det finns en stor Sten eller bit av ett berg precis nedanför.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej! Vi behöver hjälp med byggnation av en ny inomhustrappa. Det finns en befintlig trappa idag som ska bytas mot en större.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Vi behöver hjälp med byggnation av en ny inomhustrappa. Från förstaplan till källarplan. Det finns en befintlig trappa som skall bytas till en större trappa.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Delen (ca 60cm bred och 40cm hög och ganska tung) som täcker över rör i badrumet har lossnat och behövs montera tillbaka (tex. med hjälp av skenor som klistras dit?).

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.