Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Stockholm

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Montering av skjutdörrar till ett ELFA-garderobssystem i hallen. Inredningen är på plats men nu behöver tak-och golvskenor sättas på plats och dörrarna sättas upp. Skenorna fästs i golv och tak och behöver kapas mer cirkelsåg för att passa utrymmet (inbyggd garderob).

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Ihopsättning och montering av två olika PAX garderobssystem (ca 2 meter och 1,5 m). Garderoberna ska fästas i väggen men ej byggas in. Målning av väggar (hall på ca 15 kvm) varav garderoberna kommer täcka stor del.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Hej! Jag skulle behöva hjälp med att byta ut ett spegelskåp med belysning till ett spegelskåp utan belysning i mitt badrum. Det finns även en ojordad kabel som hänger lös som skulle behöva åtgärdas.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Sätta in och montera en integrerad diskmaskin från IKEA

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Ta ner kommod med handfat samt att sätta upp ny kommod med handfat samt fyra väggskåp av olika storlek, även dom i samma badrum. Även installation av blandare till handfat samt installation av eluttag. (Utanpåliggande uttag finns)

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Sätta upp taklister i hall, sovrum och vardagsrum. Boytan är ca 50 kvm. Vi har köpt taklister.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  - 2 eluttag som sitter löst, behöver sättas fast bättre - En liten hatthylla (4 skruvar) där en skruv lossnat och behöver fästas igen (eller flytta hatthyllan lite nedåt/uppåt med nya hål) - Fästa duschdraperistång i vägg (två punkter) och i tak.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.