Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa i Eskilstuna

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

CONWELL Byggnads i Mälardalen AB

Adress: Gustafsvägen 2, ESKILSTUNA
Telefon: 016127890

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Gimlä Bygg o Förvaltning AB

Adress: Nystrandsgatan 16, ESKILSTUNA
Telefon: 016170190

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Johnson & Son Bygg AB

Adress: Gustafsvägen 2, ESKILSTUNA
Telefon: 016519271

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Skruva fast 6 st hyllskenor i trävägg samt vända garderobsdörrar i 2 garderober

  Eskilstuna
 • Garage

  Enkelgarage på ca 27kvm. Putsad fasad, gjuten platta, en stor dörr med ett dörrpar, reglat tak med takpannor (finns redan).

  Eskilstuna
 • Snickeri / Montering

  Bytta den gamla garderoben i sovrummet. Ta bort gamla hyllor, göra mätningar och beställningar av nya hyllor och ca 4 skjutdörrar.

  Eskilstuna
 • Snickeri / Montering

  Befintlig U-formad köksbänk i laminat i litet kök skall monteras bort och en ny köksbänk skall skäras ut efter mått och monteras fast.

  Eskilstuna
 • Snickeri / Montering

  Vi håller på och renoverar. Vi har en grappa I ett hus från 60 talet som ska målas och fixas. Sedan finns det några trappsteg som gör jättekonstiga ljud när man går på dem.

  Eskilstuna
 • Snickeri / Montering

  Hej! Vi skulle vilja bygga/montera en rak trätrapp från entréplan upp till vinden. Trappen ska gå ovanför en redan befintlig trappa som går ner till källarplan.

  Eskilstuna
 • Snickeri / Montering

  Sätta upp en 5 meter lång markis över en uteplats samt montera el så markisen kan fällas ut och in. Sätta upp en 1,20 meter lång markis vid ett köksfönster samt montera el så markisen kan fällas ut och in.

  Eskilstuna

Mer information om

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.