Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Bernin Bygg AB

Adress: Vängsö Gård, GNESTA
Telefon: 015830455

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Byggsnickarn i Luleå AB

Adress: Datavägen 1, LULEÅ
Telefon: 092087151

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Inredningssnickarna i Linköping AB

Adress: Box 1004, LINKÖPING
Telefon: 013106061

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Tofta Snickeri AB

Adress: Järnvägsvägen 2, VARBERG
Telefon: 0340621488

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Vi har inhandlat en ny köksfläkt som vi skulle vilja ha hjälp med att montera och sätta upp. Innan arbetet ska utföras vill vi att Ni kommer och tittar på platsen där den ska sitta så allt finns med när jobbet ska göras. Skicka mig en offert så snart som möjligt

  Göteborg
 • Snickeri / Montering

  Renovering 3st trätrappor i villa i Älvsjö

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Behöver hjälp med att resa en byggsats L 8,4m x B 6m . Taklutning 27 grader. Utöver detta behöver vi hjälp med att isolera byggnaden, väggar och tak.

  Luleå
 • Snickeri / Montering

  Planerar att ändra i mitt kök och det innebär i stort:Ta bort en sektion som innehåller skåp/micro/ugn/lådor för installation av ytterligare en kyl/frys + överskåp Ta bort en sektion som innehåller skåp/avlastningsplats/skåp för montering av ett högskåp Installera/montera ugnsskåp och ugn under spishäll Byta skåpdörr under diskbänk och installera/montera låda för sophantering Ev byta diskbänk som är kortare på längden och därmed få en avställningsyta laminatskiva. Detta beror på om det går för kaklet som jag bytte för ett drygt år sedan.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Efter dålig uppsättning av vägghängande badrumsskåp av förra ägare ligger nu badrumsskåpet på golvet. I samband att det ramlade ner gick även vår kran sönder, jag önskar därför offert på:- nytt skåp och installation av detta - ny kran och installation av denna - återställande av vägg, 2 stora hål efter de gipsskruvar skåpet var uppsatt med, en 'delreparationer av tätskikt'.

  Södertälje
 • Snickeri / Montering

  Vi vill ha hjälpa att installera diskmaskin. Finns för närvarande inte en "avsedd plats" för en diskmaskin och vi vill ta bort en sektion med lådor för att göra plats för den. Oklart om det då går att få fram el och vatten så behöver även hjälp att undersöka det.

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Ta bort gammal bänkskiva kök och sätta dit ny som jag köpt. Behöver skäras ut.

  Stockholm

Mer information om