Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att bygga och renovera en trappa

Det krävs en del kunskap för att kunna bygga en trappa på ett säkert och korrekt sätt. Av naturliga skäl ställs exempelvis en del krav på hållfasthet och fuktsäkerhet. Vidare är det väldigt viktigt att lutning och trappans steghöjd är korrekt dimensionerade då man annars kan få en trappa som inte kan garantera personssäkerheten. Om man inte vill bygga trappan från grunden så kan också självklart också köpa en ny färdig trappa som installeras. Det är givetvis en lösning som inbegriper mindre jobb men kräver fortfarande kompetent personal som är vana att installera trappor. Om man vill komma billigt undan så kan man välja att göra en trapprenovering av sin gamla trappa istället. Gjort på rätt sätt med rätt kompetens så kan de bli jättesnyggt att renovera en gammal trappa istället.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Trappor & Trapprenovering - välj stad

Några utvalda företag

Bernin Bygg AB

Adress: Vängsö Gård, GNESTA
Telefon: 015830455

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Byggsnickarn i Luleå AB

Adress: Datavägen 1, LULEÅ
Telefon: 092087151

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Inredningssnickarna i Linköping AB

Adress: Box 1004, LINKÖPING
Telefon: 013106061

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Tofta Snickeri AB

Adress: Järnvägsvägen 2, VARBERG
Telefon: 0340621488

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Snickeri / Montering

  Hej, jag behöver hjälp med att montera ihop ett förråd. Förrådet kommer från Gardexa och är på ca 6 kvm. Det är en byggsats med instruktion (likt IKEA).

  Norrtälje
 • Snickeri / Montering

  Dela av en klädkammare (idag ca 6 kvm), där ena delen ska vara klädförvaring och den andra en liten toalett (rör redan draget). Sätta upp mellanvägg, gipsskivor, lister, montera handfat, kvarntoalett mm.

  Umeå
 • Snickeri / Montering

  Byte av toasitts( soft Close modell)

  Uppsala
 • Snickeri / Montering

  Vi behöver hjälp med att kattsäkra en liten balkong och det behövs nätas in med någonting kattåligt. Det får inte borras på balkongen (eller göras något annat permanent) i och med att det är en hyresrätt vi bor i. Därför behövs nätet fästas på något annat sätt, exempelvis med träram, och det är viktigt att det sitter stabilt.

  Stockholm
 • Snickeri / Montering

  Färdigt uterum från Willabgarden (vår/höst+) på 12. 3m2 med 40mm kanalplasttak ska monteras på befintlig altan. Uterummet levereras v. 20 av Willab. Innan montering görs behövs en del av trallen skruvas upp för att sätta ned reglar för uterummet samtidigt då också lägga i cellplast osv mellan reglar.

  Uddevalla
 • Snickeri / Montering

  Byte av ytterdörr samt foder.

  Österåker
 • Snickeri / Montering

  Hej, Vi vill dela av ett sovrum till två rum med en vägg. Vi vill att väggen ska kunna plockas bort om några år, så inga större ingrepp i tak, golv eller befintliga väggar. Väggen behöver också en dörr, så man kan gå mellan rummen.

  Örebro

Mer information om