Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att tapetsera i Uppsala

Förarbete är väldigt viktigt när det gäller tapetsering, om underlaget är bristfälligt kommer de nya tapeterna inte göra sig rättvisa i rummet. I många fall krävs det spackling och slipning för att få en jämn yta. För en person utan vana tar själva tapetseringen väldigt lång tid och det är också en anledning till att det kan vara vettigt att anlita en målare för tapetsering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Alviks Måleri i Uppsala

Adress: ,
Telefon:
Arbetar bland annat med fönster-, dekorations- och takmålning, men även med färgsättning, måleri för om- och tillbyggnad och specialmålning, till exempel epoxy- och Fibritmålning. Företaget erbjuder även tjänster av arkitekter, projektledare och snickare. Företaget har två kontor, ett i Bromma och ett i Uppsala.

Medlem av Målaremästarna

Wärngrens Måleri i Uppsala AB

Adress: Bolandsgatan 9, Uppsala
Telefon: 018137028

Medlem av Målaremästarna

Vaksala Måleri AB

Adress: Vaksalagatan 35, Uppsala
Telefon: 018135200

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera en vägg (ca 4 meter).

  Uppsala
 • Tapet / Tapetsera

  Tapesering en väg 250 x 300cm finns all material

  Uppsala
 • Tapet / Tapetsera

  Hej Jag har en vägg på 3 meter som jag vill få tapetserad. Det är en vanlig inomhusdörr på väggen så hela väggen ska ej vara täckt. Jag är ute efter ngn som kan göra detta relativt snabbt, helst denna eller nästa vecka skulle vara toppen, men inser såklart att det kanske är svårt att hitta en tid så snabbt, men man vet ju aldrig.

  Uppsala
 • Tapet / Tapetsera

  Önskar hjälp att tapetsera 3 väggar (mönsterpassad tapet) Takhöjden är 2,70 m. Väggarnas mått är följande a) 2,40 m helt rak vägg utan avbrott, 2,20 m rak vägg med avbrott för lampknapp, samt 2,20 m vägg med avbrott för dörr och lampknapp. Ev en fjärde vägg 72 cm med avbrott för lampknapp.

  Uppsala
 • Tapet / Tapetsera

  Jag behöver tapetsera om ett sovrum (normal lägenhet storlek).

  Uppsala
 • Tapet / Tapetsera

  Jag har två rum som jag önskar fixa. RUM 1 - Ny tapet ca 33 m2 (minus ett fönster) - Lägga laminatgolv 12 m2 - Nytt innertak 12 m2 (Vi har el dragen på utsidan av taket nu och vill att det ska vara på insidan) RUM 2 - Tapetsering ca 25 m2 (minus fönster)

  Uppsala
 • Tapet / Tapetsera

  Önskar tapetsera om ett vardagsrum och en hall i en mindre enplansvilla. Arbetet gäller nedrivning av gammal tapet, vissa men inte alla ytor kan behöva spacklas, och därefter uppsättning av ny tapet. Vardagsrummet är c:a 10 x 4 m med takhöjd 2,4 m.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.