Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att tapetsera i Malmö

Förarbete är väldigt viktigt när det gäller tapetsering, om underlaget är bristfälligt kommer de nya tapeterna inte göra sig rättvisa i rummet. I många fall krävs det spackling och slipning för att få en jämn yta. För en person utan vana tar själva tapetseringen väldigt lång tid och det är också en anledning till att det kan vara vettigt att anlita en målare för tapetsering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nilssons Måleri AB, LG

Adress: Box 5172, Malmö
Telefon: 0406788280

Medlem av Målaremästarna

Nansens Måleri AB

Adress: Västanforsgatan 21, Malmö
Telefon: 04088220
Företaget grundades 1978 och verksamheten täcker sydvästra Skåne. Kundkretsen inkluderar byggföretag, kommuner, försäkrings- och förvaltningsbolag och privatpersoner. Företaget erbjuder rådgivning och service, samt färgsättning, sprutlackering, dekorations-, reparations- och nybyggnadsmålning och målning efter fukt- och brandskador.

Medlem av Målaremästarna

Målarteamet i Skåne AB

Adress: Lyckåsgatan 15, Malmö
Telefon: 040925094
Utför alla slags måleriuppdrag, både inomhus och utomhus, till exempel tapetsering, fasadmålning och fönsterrenovering. Erbjuder obindande, kostnadsfri uppdragsförfrågan via hemsida. Företaget ligger i Kulladal och har sydvästra Skåne som upptagningsområde.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Tapet / Tapetsera

  Hej! Vi behöver en vägg tapetserad på 6 x 2,26 m. Väggen lutar på ena sidan där taket viker sig.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering 20 kvm. En fettfläck på ena väggen.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av målad fondvägg i sovrum. Mått:H 2. 45 L:

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av köksvägg 232 bredd x 253 höjd. Tapeten som sitter där nu behöver även tas bort. Vi vill använda en quickup-tapet.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Sovrum, ca 12 kvm ska tapetseras om, underarbete behövs! , tak, element, nya lister, och fönster och dörrfoder ska målas, har köpt tapet, den ska mönsterpassas,

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Nyproducerad bostadsrätt i Västra hamnen i Malmö. Arbetet består av tapetsering av fondvägg i fyra rum. Ytskikt idag är vanlig basvit där ingen form av grundarbete såsom spackling eller dylikt behövs. Tapet är redan införskaffad.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Behöver hjälp med att tapetsera en vägg i vardagsrummet , Tapet redan inköpt ca 5m bredd och 2. 40m i höjd , Finns ett smalt litet fönster på väggen .

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.