Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att tapetserae i Malmö

Förarbete är väldigt viktigt när det gäller tapetsering, om underlaget är bristfälligt kommer de nya tapeterna inte göra sig rättvisa i rummet. I många fall krävs det spackling och slipning för att få en jämn yta. För en person utan vana tar själva tapetseringen väldigt lång tid och det är också en anledning till att det kan vara vettigt att anlita en målare för tapetsering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nilssons Måleri AB, LG

Adress: Box 5172, Malmö
Telefon: 0406788280

Medlem av Målaremästarna

Nansens Måleri AB

Adress: Västanforsgatan 21, Malmö
Telefon: 04088220
Företaget grundades 1978 och verksamheten täcker sydvästra Skåne. Kundkretsen inkluderar byggföretag, kommuner, försäkrings- och förvaltningsbolag och privatpersoner. Företaget erbjuder rådgivning och service, samt färgsättning, sprutlackering, dekorations-, reparations- och nybyggnadsmålning och målning efter fukt- och brandskador.

Medlem av Målaremästarna

Målarteamet i Skåne AB

Adress: Lyckåsgatan 15, Malmö
Telefon: 040925094
Utför alla slags måleriuppdrag, både inomhus och utomhus, till exempel tapetsering, fasadmålning och fönsterrenovering. Erbjuder obindande, kostnadsfri uppdragsförfrågan via hemsida. Företaget ligger i Kulladal och har sydvästra Skåne som upptagningsområde.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av en vägg runt 2 fönster. Befintlig tapet skadad vid fönstermålning.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Hej! Jag vill ha hjälp att riva ner tapet och göra det redo för att målas i vardagsrum och sovrum.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Radhus i två våningar med total boyta på 105 m2, trappan är tapetserad som jag räknat som hall nedre och övre. Ungefärligt antal våder, kant i kant. En del är korta, dörr och fönster, jag har gjort uppskattning för dessa i beräkning som hela våder.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Liten vägg behöver tapetseras ca 1,5 m x 2,30,. Tapet har köpts in, osäker om det behövs ngt särskilt förarbete utöver det vanliga. Vill lämna kvar en snygg kant av väggen otapetserad som ramar in och vill få det snyggt gjort.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av tre mindre väggar. Mått på väggarna:H:

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Måla fönster i 30 tals lägenhet , tapetsera ett rum och måla i en hall plus lite till

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Behöver hjälp med sista steget av att tapetsera ett litet sovrum (ca 3 x 4 meter, takhöjd ca 240), då mönsterpassningen var för svår. Gärna så snart som möjligt eftersom sovrummet behövs och vi hade hoppats kunna göra det i helgen. Kan någon förbarma sig?

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.