Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att tapetserae i Göteborg

Förarbete är väldigt viktigt när det gäller tapetsering, om underlaget är bristfälligt kommer de nya tapeterna inte göra sig rättvisa i rummet. I många fall krävs det spackling och slipning för att få en jämn yta. För en person utan vana tar själva tapetseringen väldigt lång tid och det är också en anledning till att det kan vara vettigt att anlita en målare för tapetsering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

S2 Måleri AB

Adress: ,
Telefon:
Verksamheten inkluderar bland annat byggnads- och industrimåleri, lägenhetsreparationer, färgsättning och besiktning. Kundkretsen omfattar både privatpersoner och kommersiella uppdragsgivare, till exempel butiker, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Kontoret är lokaliserat i Marieholms industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Alucrom AB

Adress: Box 8919, Göteborg
Telefon: 0104707300
Företaget arbetar främst med blästring, industrilackering, rost- och brandskyddsmålning och korrosionsskydd. Arbete utförs mest inom tung industri, men även inom byggnadsprojekt, broar och lackering av tåg. Företaget etablerades 1953 och finns på 15 orter i Sverige och även i Polen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av:Ett vardagsrum på ca 10X3 meter. En hall på ca 2x1,5 meter.

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Ett sovrum 375*320 cm i längd/bredd och 230cm höga väggar. Vi har rivit befintlig strukturtapet och kom sedan inte längre. . . vi behöver:

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Sovrummet som är ca 11 kvm stort behöver tapetseras om eftersom de gamla tapeterna har släppt från väggen. Alla gamla tapeter behöver nog tas bort först, och sedan behöver vägarna spacklas och slipas för att slutligen tapetseras. Eventuellt behöver golvlister, dörrkarmar, garderobsdörrar och fönsterkarmar också målas i samma veva.

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Hej! Jag har ett vardagsrum och ett litet sovrum som behöver tapetsera. Vardagsrummet har jag tagit bort gamla tapet från en vägg.

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering med mönsterpassning i ett trapphus inkl liten hall på mellanplan (tre våningar)

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Vi har ett rum på 3. 97 * 2. 22 meter som vi vill tapetsera. I rummet finns ett fönster och en liten platsbyggd hylla som inte ska tapetseras så lite av metrarna går bort där. Takhöjden är ca 3 meter.

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Behöver få mitt kök tapetserad och hallen på övervåningen. Hallen och köket hör ihop. Hallen är lite svår då det finns en rak trappa ner och väggen mot trappan blir svår så man måste använda en stege eller liknande för att nå upp till väggen.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.