Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att tapetserae i Göteborg

Förarbete är väldigt viktigt när det gäller tapetsering, om underlaget är bristfälligt kommer de nya tapeterna inte göra sig rättvisa i rummet. I många fall krävs det spackling och slipning för att få en jämn yta. För en person utan vana tar själva tapetseringen väldigt lång tid och det är också en anledning till att det kan vara vettigt att anlita en målare för tapetsering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Gårda Måleri

Adress: Mejerigt, 41276
Telefon: 0700-166827
Mindre Målerifirma söker nya uppdrag. Vi utför alla måleriarbeten:Både in och utomhus villor mm.

S2 Måleri AB

Adress: ,
Telefon:
Verksamheten inkluderar bland annat byggnads- och industrimåleri, lägenhetsreparationer, färgsättning och besiktning. Kundkretsen omfattar både privatpersoner och kommersiella uppdragsgivare, till exempel butiker, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Kontoret är lokaliserat i Marieholms industriområde.

Medlem av Målaremästarna

Alucrom AB

Adress: Box 8919, Göteborg
Telefon: 0104707300
Företaget arbetar främst med blästring, industrilackering, rost- och brandskyddsmålning och korrosionsskydd. Arbete utförs mest inom tung industri, men även inom byggnadsprojekt, broar och lackering av tåg. Företaget etablerades 1953 och finns på 15 orter i Sverige och även i Polen.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Tapet / Tapetsera

  Skulle vilja få två vit målade väggar i köket tapetserade. Förra hyresgästen har spacklat 4 hål, troligt att ni gör om och så finns det ett eluttag och en strömbrytare. 244x148 och 244x176

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Omtapetsering av 1 Tapetvåd, blivit missfärgad då det runnit från ventil.

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera i hallen ca 2. 70 m högt ca 4 kvadratmeter stort. Bredspackla och slipa. Ev målning av tak element och två dörrkarmar beroende på när det kan göras.

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Behöver hjälp att tapetsera sovrum. Har tapeter och färg redan. Är våder som sätts upp på väggen direkt.

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av sovrum, 12 m2, samt målning av hall, 3 m2. Jag är tacksam om arbetet kan utföras så snart som möjligt. Vänligen, Malin Högberg

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Soffa med bra stomme behöver kläs om i ett bra möbeltyg. Foto finns att tillgå om så önskas

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Hej! Vi har ett litet, föredetta serverrum här på kontoret som vi ska göra om till ett trevligt "relax-rum" och därmed behöver vi hjälp med att få lite ny färg och tapet på väggarna, dvs tapet på en eller två av väggarna och färg på resten. Det är ett litet rum på ca 3,5 x 2 m.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.