Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att tapetsera i Linköping

Förarbete är väldigt viktigt när det gäller tapetsering, om underlaget är bristfälligt kommer de nya tapeterna inte göra sig rättvisa i rummet. I många fall krävs det spackling och slipning för att få en jämn yta. För en person utan vana tar själva tapetseringen väldigt lång tid och det är också en anledning till att det kan vara vettigt att anlita en målare för tapetsering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 805 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Åhmans Måleri AB

Adress: Industrigatan 9, Linköping
Telefon: 013356590

Medlem av Målaremästarna

Stillströms Måleri AB

Adress: Sunnortsgatan 19, Linköping
Telefon: 013154747

Medlem av Målaremästarna

Sandå Sverige AB - Linköping

Adress: Sandgatan 4, Linköping
Telefon: 013146410
Företaget finns på cirka 70 platser i Sverige, och även i Norge. Utför arbeten både för privatpersoner och företag. Verksamheten inkluderar bland annat dekorationsmåleri, brandskydd, rostskydd och tapetsering.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Tapet / Tapetsera

  Hej! Vi får tillgång till vårt nyinköpta radhus den 20/12-20 och ser ett behov av att tapetsera och måla om två rum innan julafton. Rum 1 är 2. 95*2,95 kvm med rätt många plugghål.

  Linköping
 • Tapet / Tapetsera

  Vi önskar hjälp med att tapetsera en hall, ett sovrum och ett gemensamt kök och vardagsrum. Vi flyttar in i lägenheten i början av september och önskar att arbetet vore klart. Vid en preliminär uträkning tror vi att väggytan totalt ligger på 50m3 men svårt att säga.

  Linköping
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av väggar, 2,40 m takhöjd, i vägg med 3 fönster och altandörr 8 m lång. 1 vägg ca 2,50 m lång och 1 vägg ca 3,50 m lång. I vikingstad, vad kan kostnad tänkas landa på för detta?

  Linköping
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering och ev. lagning av vägg.

  Linköping
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering i två rum, väggyta beräknad till totalt ca 90-100 kvm. Rummen är i två plan med trappa mellan. Utförande i början av juli.

  Linköping
 • Tapet / Tapetsera

  Vi behöver hjälp med målning o tapetsering av hall,vardagsrum o matrum. vardagsrum/matrum är ca 32 kvm,2,70 takhöjd, och hall ä 2. 10 bred x 4. 50 lång m 6 dörrar,2,40 i takhöjd,tapet William Morris. Vi(min man o jag) håller på och återställer detta hus efter en vattenskada och vi försöker återskapa 1900-1920 tals stil. vi ska ha en panel ca 50 cm från golv i alla rum på nedervåning målad i ljus varmgrå.

  Linköping
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av två sovrum och ett vardagsrum rummens mått:sovrum 1:3. 8m X 3. 65m, sovrum 2:

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.