Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att tapetsera

Förarbete är väldigt viktigt när det gäller tapetsering, om underlaget är bristfälligt kommer de nya tapeterna inte göra sig rättvisa i rummet. I många fall krävs det spackling och slipning för att få en jämn yta. För en person utan vana tar själva tapetseringen väldigt lång tid och det är också en anledning till att det kan vara vettigt att anlita en målare för tapetsering.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Tapet, tapetsera - välj stad

Några utvalda företag

Engbergs Måleri AB

Adress: Kungsängsvägen 25, Uppsala
Telefon: 018121200
Verksamhetsområdet sträcker sig från Gävle till Stockholm och företaget har kontor i Uppsala, Norrtälje och Österbybruk. Kundkretsen inkluderar främst offentliga arbetsgivare, till exempel bostadsrättsföreningar, kommun, landsting och byggföretag. Företaget startades 1991 och har ungefär 50 anställda.

Medlem av Målaremästarna

Hansson AB, Målerifirman Ernst E

Adress: Sporregatan 8, Malmö
Telefon: 040223520
Företaget har funnits i ungefär 70 år och är sedan 1988 dotterbolag i Celanderkoncernen från Göteborg. Verksamheten inkluderar bland annat inom- och utomhusmålerier, kulturvård och fönstermålning och -renovering. Kontoret är beläget i Jägerso Villastad.

Medlem av Målaremästarna

Kristinebergs Måleri AB

Adress: Love Almqvists väg 8, Stockholm
Telefon: 086187393
Företaget bildades 1977 och ligger i stadsdelen Kristineberg. Verksamhetsområdet är hela Storstockholm och alla sorts måleriarbeten, till exempel tapetsering, utförs för både företag och privatpersoner.

Medlem av Målaremästarna

LP Måleri i Helsingborg AB

Adress: Kärrgatan 1, Helsingborg
Telefon: 042194150
Systerföretag till Målningsteknik i Ängelholm, Målerifirman Thure G Antonsson AB i Malmö och LP Golv. Utför arbeten inom traditionellt måleri, till exempel tapetsering, reparationer och ny-ochombyggnadsmåleri, fönsterunderhåll, dekorationsmåleri, fasadrengöring och läggning och underhåll av golv och kakel.

Medlem av Målaremästarna

Umt Uppsala Måleri & Tapet AB

Adress: Kölinge 169, Alunda
Telefon: 0733422083
Företaget utför alla sorts måleriarbeten, både inom- och utomhus, på bland annat hus, lägenheter, garage och butiker. Fasad, tapetsering, tak- och våtrumsmåleri, med mera. Företaget grundades 2007 och kontoret ligger i Alunda.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Tapet / Tapetsera

  Hjälp med tapetsera om ett vardagsrum, sätta upp väv/filt och samt måla. Rummet är 3,5 x 5 m, i rummet finns 2 fönster och 1 balkongdörr). Ena långväggen har strukturtapet och väggarna är i betong.

  Eskilstuna
 • Tapet / Tapetsera

  Jag har ett rum som behöver tapterseras, väggarna är ju bra. Rummet är ca 12 kvm.

  Göteborg
 • Tapet / Tapetsera

  Önskar hjälp med att tapetsera ca 28 kvadratmeter ( inkl dra bort gammal tapet och underarbete) samt måla 38 kvadratmeter ( inkl allt underarbete)

  Staffanstorp
 • Tapet / Tapetsera

  Väggytan som ska tapetseras är ca 18 kvadratmeter. Tapeten kommer att gå runt insidan av ytterdörren och runt en källardörr. På väggytan som tapetseras finns även fem trappsteg och bitvis snedtak.

  Malmö
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsering av sovrum, inkl. en fondvägg med avvikande tapet och mönsterpassning. Rummets golvyta är cirka 15 kvadratmeter.

  Hässleholm
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera en väg 270 cm X 250 cm + lite över dörren bredvid. Tapeten har mönster anpassning, vägen är ny spacklad och slipad.

  Höganäs
 • Tapet / Tapetsera

  Tapetsera ett rum på ca 20m2 (sekelskifteshus) Allt förarbete är gjort inklusive målning med tapetens grundkulör Tapet:Sanderson Non-Woven wallpaper, No. 215723

  Lidingö