Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att slipa parkettgolvet i Västerås

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mats Golv i Västerås AB

Adress: Vallonvägen 69, Skultuna
Telefon: 0703381130

Medlem av Golvbranschen

Golvservice Rydh AB

Adress: Packisvägen 8, Västerås
Telefon: 02124269

Medlem av Golvbranschen

Aros Stads Golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7 A, Västerås
Telefon: 021120410

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Slipning av 28kvm Ekparkett. Jag tar bort lister och lägger ytskikt så det är bara slipning.

  Västerås
 • Golvslipning

  Slipning och lackning av ekparkett. 18 kvm

  Västerås
 • Golvslipning

  Slipning av parkettgolv 5 +5 4+4 m då parkettgolvet har blivit så slitet och d börjar spricka , trodde det var tarkett men e parkettgolv ej fiskbensparkett men e 6 cm bred ca o 30 cm längden ca. Äger lägenheten så måste fixa sånt själv och då bättre att ta in en som kan det för har ej kunskap att göra det själv!

  Västerås
 • Golvslipning

  Vi behöver slipa och lacka golfen i vårt vardagsrum, kök och gillestuga.

  Västerås
 • Golvslipning

  Vi vill ha hjälp att slipa & pigmentera en parkett från 60-talet som blivit mörk & gulaktig i tonen. Det är ett vardagsrum & ett sovrum ca 35 kvm Holländskt mönster (är vad jag läst mig till att det är) Ev kan mindre bitar fattas. Vi kommer att få tillgång till huset i början av mars och skulle helst vilja ha golvet klart till mitten av mars.

  Västerås
 • Golvslipning

  Parketgolv i vardagsrummet på 25kvm behöver slipas. Det finns sprickor i golvet så nån borde titta på det för att se om det är värt att slipa.

  Västerås
 • Golvslipning

  Yta 4 kvm . Ojämt stengolv som måste antingen slipas ner eller gjuta om en del i köket så att det blir jämt så trägolv kan läggas över stengolvet.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.