Register

GRATIS TJÄNST

Slipa parkettgolv i Västerås

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mats Golv i Västerås AB

Adress: Vallonvägen 69, Skultuna
Telefon: 0703381130

Medlem av Golvbranschen

Golvservice Rydh AB

Adress: Packisvägen 8, Västerås
Telefon: 02124269

Medlem av Golvbranschen

Aros Stads Golv AB

Adress: Wijkmansgatan 7 A, Västerås
Telefon: 021120410

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Slipning och lackning av stavparkettgolv, ca 20kvm Slipning måste ske vecka 29. 18-21 juli

  Västerås
 • Golvslipning

  Min uppbokade firma som skulle slipa mitt parkettgolv i vardagsrum/sovrum var tvungen att lämna återbud. Försöker mig på att hitta någon som skulle kunna göra detta hyfsat snart om möjligt (allra helst mellan 5:e April - 9:e April någon gång innan mitt flyttlass går. ) Det gäller Slipning och inoljning i "ljus mellangrå färg" i vardagsrum och sovrum på totalt 35kvm (se bifogade bilder)

  Västerås
 • Golvslipning

  Vill få några delar utbytta i min parkett i vardagsrummet samt köket 6 delar sammanlagt. Vill veta vad det kommer kosta?

  Västerås
 • Golvslipning

  Slipning av parkettgolv ca 35 kvadrat Bostadsrätt

  Västerås
 • Golvslipning

  Ett stavparkettgolv från 1950(?)-talet i en bostadsrätt. Det verkar som om golvet är lackat (skrapning på undangömt utrymme ger ett fint pulver utan inslag av träfibrer). Vardagsummet är 7,30*3,75 m och har en radiator.

  Västerås
 • Golvslipning

  Slipa och lacka/vaxa parkettgolv ca 30 kvm

  Västerås
 • Golvslipning

  Golvslipning furugolv 70kvm fördelat på 2 hallar, 2 rum ca 20kvm och ett litet rum 5kvm plus trapp.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.