Register

GRATIS TJÄNST

Slipa parkettgolv i Uppsala

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

M2 Ytskikt AB

Adress: Hållnäsgatan 13 (Librobäck), Uppsala
Telefon: 018658070

Medlem av Golvbranschen

Illerbrands Golv AB

Adress: Palmbladsgatan 6, UPPSALA
Telefon: 018109500
Företaget startades 1978 och finns i Fyrislund. Verksamheten är främst inriktad mot läggning av parkett-, laminat- och trägolv, men golvslipning, mattläggning och trappslipning utförs också. Har även viss uthyrning av maskiner.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Vit trägolv furu. Jag fixar material. Endast utförande av arbete av ett proffs behövs.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Jag skulle vilja ha hjälp med att slipa ett betonggolv i vår farstu som är 8kvm. Är det något ni har möjlighet att göra?Adressen är Melodigränd 1 i Björklinge utanför Uppsala.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Lagning av en liten fuktskada på ett parkettgolv.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Gammalt parkettgolv vardagsrummet är mycket sliten. Jag skulle vilja att du kommer och utvärderar om det går att slippa och ge ett prisoffert. Ca 20 kvm.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Har ett köksgolv på ca 7. 5 kvm i trä som är målat med färg. Vill ha hjälp med att få bort färgen och färdigställa trägolvet under. Beroende på skick av golvet under kan vi tänka oss olika typer av finish på golvet men har tyvärr svårt att ta ställning till det just nu men hoppas att det kan lösas allt eftersom baserat på era rekommendationer.

  Uppsala
 • Golvslipning

  I would like to renovate our parquet floor in our living room in an apartment. The size of it is 20sqm. The floor has no significant damages, except regular wear and tear, and it has losen up in some areas.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Hej, Vi har ett slitet trägolv (troligen Kährs, Ask, ca 20 år gammalt) i allrum och hall som vi skulle vilja slipa om + ytbehandla ( lack eller olja i samråd med er). Yta cirka 52 kvadratmeter. Tacksam för prisuppgift/offert/kontakt.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.