Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att slipa parkettgolvet i Uppsala

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

M2 Ytskikt AB

Adress: Hållnäsgatan 13 (Librobäck), Uppsala
Telefon: 018658070

Medlem av Golvbranschen

Illerbrands Golv AB

Adress: Palmbladsgatan 6, UPPSALA
Telefon: 018109500
Företaget startades 1978 och finns i Fyrislund. Verksamheten är främst inriktad mot läggning av parkett-, laminat- och trägolv, men golvslipning, mattläggning och trappslipning utförs också. Har även viss uthyrning av maskiner.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  I would like to renovate our parquet floor in our living room in an apartment. The size of it is 20sqm. The floor has no significant damages, except regular wear and tear, and it has losen up in some areas.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Hej, Vi har ett slitet trägolv (troligen Kährs, Ask, ca 20 år gammalt) i allrum och hall som vi skulle vilja slipa om + ytbehandla ( lack eller olja i samråd med er). Yta cirka 52 kvadratmeter. Tacksam för prisuppgift/offert/kontakt.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Slipning och lackering av träparkett, rum ca 6 kvadratmeter.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Vi har fått vattenskada på vår parkettgolv ca 3 kvm och önskar byta den här delen

  Uppsala
 • Golvslipning

  Tätning av murstock i ett gammalt timmerhus. Objektet är provtryckt. Installation av liten järnspis som står på ben

  Uppsala
 • Golvslipning

  Behöver hjälp med att slipa ett furugolv och lacka/betsa/olja eller vad som är bäst, cirka 24 kvm.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Vi har ett litet kök (3600mmx2500mm) med plastmatta. Vi kommer riva upp denna plastmatta i helgen och förhoppningsvis så ligger det ett undergolv under som går att slipa upp. Alla grannar har haft det så det båda gott.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.