Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att slipa parkettgolvet i Uppsala

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

M2 Ytskikt AB

Adress: Hållnäsgatan 13 (Librobäck), Uppsala
Telefon: 018658070

Medlem av Golvbranschen

Illerbrands Golv AB

Adress: Palmbladsgatan 6, UPPSALA
Telefon: 018109500
Företaget startades 1978 och finns i Fyrislund. Verksamheten är främst inriktad mot läggning av parkett-, laminat- och trägolv, men golvslipning, mattläggning och trappslipning utförs också. Har även viss uthyrning av maskiner.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Behöver hjälp med att slipa ett furugolv och lacka/betsa/olja eller vad som är bäst, cirka 24 kvm.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Vi har ett litet kök (3600mmx2500mm) med plastmatta. Vi kommer riva upp denna plastmatta i helgen och förhoppningsvis så ligger det ett undergolv under som går att slipa upp. Alla grannar har haft det så det båda gott.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Vardagsrumsgolv, 3 stav ek parkett. Behöver slipas och vitlackeras. ca 20-25 kvm.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Jag vill slipa mina trägolv i kök och hall. I köket är det ganska smala plankor med en del mellanrum som behöver fyllas upp eller på annat sätt justeras. I hallet är det bredare plankor men även där finns mellanrum.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Slipning av golvyta på c:a 65 kvm gammalt parkettgolv i villa från 1946

  Uppsala
 • Golvslipning

  Gammal sliten parkett 20 kvm som behöver slipas och behandlas. Om detta inte går, så önskas rivning av golvet och nyläggning av parkett alt. laminat.

  Uppsala
 • Golvslipning

  Slipning av gammalt furugolv plankor med limade stavar, ca 20 mm tjocka. Från 40-talet i en bostadsrätt på Luthagen. 1 golv i sovrummet ca 16 m2 1 golv i hallen ca 5 m2 Golven är idag lackade.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.