Register

GRATIS TJÄNST

Slipa parkettgolv i Eskilstuna

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Brandners Nya Golv AB, Manne

Adress: Fraktgatan 2, Eskilstuna
Telefon: 016137266

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Vi har två rum med vattenskada, ett från en läckande kyl och ett rum med läckande element. Det rör sig om sammanlagt ungefär 50 kvm. Efter kontakt med försäkringsbolaget bad de oss samla in offerter för omslipning av dessa utrymmen.

  Eskilstuna
 • Golvslipning

  Hej. Jag behöver hjälp med att slipa mitt golv men även köra efterbehandling i form av lack. Det är en ekparkett på 61,62 kvm.

  Eskilstuna
 • Golvslipning

  Slipa parkettgolv (3-stavs), ca. 120m2, möbler flyttade men socklar efter varje vägg. Så ljust som möjligt med naturlig genomskinlig lack som behandling efter slipning

  Eskilstuna
 • Golvslipning

  Jag önskar få min ekparkett slipad och laserad till en ljus nyans samt lackad. 2-stavs parkett, ca 45 m2 som ska slipas inklusive 3 trösklar.

  Eskilstuna
 • Golvslipning

  Hejsan! Vi står i begrepp att slipa samt putsa upp parkettgolv innan inflytt i ny bostad, och vill veta kostnad samt tidsåtgång osv. Det rör sig om en nedervåning med sammanhängande vardagsrum och matsal, ut till hall och arbetsrum.

  Eskilstuna
 • Golvslipning

  Slipa parkett i vardagsrum

  Eskilstuna
 • Golvslipning

  Slipning och lackering av parkettgolv ca 30 kvm

  Eskilstuna

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.