Register

GRATIS TJÄNST

Slipa parkettgolv i Malmö

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Kähr, AB Gustaf

Adress: Hamngatan 4, Malmö
Telefon: 048146000

Medlem av Golvbranschen

HL Golv & Vägginteriör AB

Adress: Fårabäcksvägen 90, Malmö
Telefon: 040547955

Medlem av Golvbranschen

Golvtjänst i Malmö AB

Adress: Jöns Risbergsgatan 8, Malmö
Telefon: 040920180

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Slipa/reparera brännskador/hål på fiskbensparkett i vardagsrummet/hall samt kök uppskattat 40km2 alt mindre om enbart skador kan åtgärdas.

  Malmö
 • Golvslipning

  Parkettgolv 31kvadratmeter

  Malmö
 • Golvslipning

  Köksgolv i ekparkett behöver slipas och behandlas. Ca 30 kvm. En förutsättning är att jobbet kan göras under vecka 5, 2022 då vi planerar att vara bortresta.

  Malmö
 • Golvslipning

  Slipning av parkett i vardagsrum, ca 25 kvm, inkl lackering

  Malmö
 • Golvslipning

  Vi önskar ta bort befintlig parkett och ta fram undergolv/brädgolv, slipa och behandla med lack/?hårdvaxolja. Detta gäller i vardagsrum, hall, ett sovrum, matsal och kök. Totalytan för dessa rum är ca 68 kvadratmeter.

  Malmö
 • Golvslipning

  50 kvadratmeter plankgolv (tror att det är furu) som behöver slipas och behandlas.

  Malmö
 • Golvslipning

  Slipning samt ytbehandling av furu golv. Vit Ytbehandling Osmo, Bona eller liknande. Lägenhet med slipbar yta på ca 80 kvm.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.