Register

GRATIS TJÄNST

Slipa parkettgolv i Malmö

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Kähr, AB Gustaf

Adress: Hamngatan 4, Malmö
Telefon: 048146000

Medlem av Golvbranschen

HL Golv & Vägginteriör AB

Adress: Fårabäcksvägen 90, Malmö
Telefon: 040547955

Medlem av Golvbranschen

Golvtjänst i Malmö AB

Adress: Jöns Risbergsgatan 8, Malmö
Telefon: 040920180

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Hej! Jag bor i en villa i Bunkeflostrand och har sedan 2 år tillbaks haft problem med att vårt parkettgolv sviktar extremt mycket. det är 3 brädor som står rätt upp.

  Malmö
 • Golvslipning

  Önskar offert på vad de skulle kosta att slipa ca 30 kvm askgolv parkett i kök o hall. Ev laga något fel/byta plank. Önskar kontakt i första hand via mail Med vänlig hälsning, Ann

  Malmö
 • Golvslipning

  Mitt gamla parkett golv i köket behövs slippas och lackas med slitstark parkettlack. Yta ca 7kvm.

  Malmö
 • Golvslipning

  Golv om 58 kvm med mörka fläckar och en del djupare skador, att slipa. Klickgolv, trestavsparkett från 2004 som ej slipats innan. Där det verkar vara djupare skador är kanske möjligt att lägga om ett fåtal bitar eftersom att det är precis i början av golvet på en mindre area mellan två trösklar.

  Malmö
 • Golvslipning

  Parkettgolv, 35 kvm. Tidigare ägare slipade golvet men valde att inte behandla det. Vilket har lett till att trädet är smutsigt nu och behöver slipas och lackas.

  Malmö
 • Golvslipning

  Behöver slipning och lackning (helst naturlig hårdvaxolja) på sovrum och vardagsrum. Behöver ske denna veckan.

  Malmö
 • Golvslipning

  Parkett slipning 20 kvm i vardagsrum. Någon form av platta ska ligga mellan vardagsrum och hall

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.