Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att slipa parkettgolvet i Malmö

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Kähr, AB Gustaf

Adress: Hamngatan 4, Malmö
Telefon: 048146000

Medlem av Golvbranschen

HL Golv & Vägginteriör AB

Adress: Fårabäcksvägen 90, Malmö
Telefon: 040547955

Medlem av Golvbranschen

Golvtjänst i Malmö AB

Adress: Jöns Risbergsgatan 8, Malmö
Telefon: 040920180

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Behöver få slipat ett parkettgolv på ca 40kvm

  Malmö
 • Golvslipning

  Slipning och finish av fiskbensparkett och stavparkett i tre rumsytor som omfattar ca 50 kvm totalt. Detta är originalgolv från 40-talet och vi är väldigt måna om resultatet, men vi vet inte i nuläget vilken typ av finish vi ska ha - detta behöver vi få möjlighet att bolla med er som har mer kompetens. Vi önskar även hjälp med att renovera ytskikt av väggar i vardagsrummet, ca 30 kvm.

  Malmö
 • Golvslipning

  Slipning och finish av fiskbensparkett och stavparkett i tre rumsytor som omfattar ca 50 kvm totalt. Detta är originalgolv från 40-talet och vi är väldigt måna om resultatet. Vi önskar även hjälp med att renovera ytskikt av väggar i vardagsrummet, ca 30 kvm.

  Malmö
 • Golvslipning

  Trestavsparkett Kärch, ca 100 kvm fördelat på 4 rum, lagning av några små hack och repor, ca 2 kvm. Parketten är aldrig slipad tidigare och är lagd för 11 år sedan.

  Malmö
 • Golvslipning

  Betonggolv med ett lager vit färg som ska bort (tror det är målat då vi redan råkat få bort lite färg när tejp har varit på golvet). Vill endast ha betong kvar efteråt. Ca 100kvm totalt

  Malmö
 • Golvslipning

  Golvslipning och vitlasering av runt 60m2 parkettgolv. Beräknat att påbörja 6/9.

  Malmö
 • Golvslipning

  Har ett parkettgolv som jag vill slipa och behandla. Gäller hall + vardagsrum. Samt ev.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.