Register

GRATIS TJÄNST

Slipa parkettgolv i Göteborg

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Särö Golv AB

Adress: Datavägen 12 A, Askim
Telefon: 031995010

Medlem av Golvbranschen

Mattkillarna i Göteborg AB

Adress: Askims Verkstadsväg 1, Askim
Telefon: 0317483850

Medlem av Golvbranschen

Leander Måleri AB, Olof

Adress: August Barks gata 30, Västra Frölunda
Telefon: 031492419

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Behöver slipa och lassera golvet i min lägenhet. FIskbensparkett om ca 30 kvm.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Jag har ett täckmålat gammalt trägolv i min lägenhet ca 1920-tal, ett kök och en hall på sammanlagt 18 kvm, vill få det slipat.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Parkettgolv från -60talet. Ca 1m2 där stavarna har släppt och behöver limmas om. Ca 24m2 totalt som behöver slipas, färgas in och lackas om.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Hej Jag undrar vad det kostar att slipa 65 kvadrat trägolv från 1909 som är målat i dag med 3 lackningar. Gärna hembesök för att sedan mejla en offert. Kungshöjd Göteborg.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Hej, vi har en ekparkett som är i stort behov av renovering efter 18 år av småbarn och hund. Bor i ett kedjeradhus från 60-talet. Jag skulle först och främst behöva en bedömning kring vad som skulle vara möjligt och i vilken ordning det skulle kunna utföras.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning av brädgolv ca 35 kvm

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning av parkettgolv pga att golvet repats. Golvyta om ca 38 kvadratmeter.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.