Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att slipa parkettgolvet i Göteborg

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Särö Golv AB

Adress: Datavägen 12 A, Askim
Telefon: 031995010

Medlem av Golvbranschen

Mattkillarna i Göteborg AB

Adress: Askims Verkstadsväg 1, Askim
Telefon: 0317483850

Medlem av Golvbranschen

Leander Måleri AB, Olof

Adress: August Barks gata 30, Västra Frölunda
Telefon: 031492419

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Cirka 37 m2 furugolv i lägenhet ska slipas samt små-lagas efter en köksrenovering där ett obehandlat furugolv som låg under klickgolv ska gå ihop med resten av lägenhetens behandlade furugolv (vilket såklart också ska slipas).

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning och lackering av ett brädgolv. Info om lägengeten:Det gäller ca 43kvm (enligt mått från säljare) plankgolv gran eller furu fördelat i 4 rum.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning och lackning av ca 45 kvm furuplankgolv.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Jag har en lägenhet 64 kvm 2 rum och kök. Inflyttning 16 Dec vill ha hjälp med slipning och lackning. Tyvärr kan ni inte få tillträde innan jag flyttar in med att göra jobbet

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning och lackering av ett litet sovrumsgolv, drygt 2 x 3 meter med en mindre slitskada och en grund repa i parketten.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Golvslipning av parkettgolv från 30-talet, med två rum på ung. 15 resp 28 kvm, samt en gallerigång på 10 kvm.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning och behandling utav trägolv i gammal lägenhet. Ytan som ska behandlas är under 65 kvm. Skulle gissa på nånstans mellan 50-55 kvm.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.