Register

GRATIS TJÄNST

Slipa parkettgolv i Göteborg

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i November 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Särö Golv AB

Adress: Datavägen 12 A, Askim
Telefon: 031995010

Medlem av Golvbranschen

Mattkillarna i Göteborg AB

Adress: Askims Verkstadsväg 1, Askim
Telefon: 0317483850

Medlem av Golvbranschen

Leander Måleri AB, Olof

Adress: August Barks gata 30, Västra Frölunda
Telefon: 031492419

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Brädgolv som behöver slipas och lackas på 20 kvm Plastgolv på 12 kvm som behöver avlägsnas för att sedan slipas och lackas

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning och lack eller oljebhandling av parkettgolv c:a 20 kvm. Parketten är den ursprungliga i en lägenhet byggd på 1950-talet

  Göteborg
 • Golvslipning

  Jag vill ljusa upp mitt trägolv med vitpigmenterad lack, vitvax eller vitolja. Jag har ekparkett och det gäller en yta på ca 50-60 kvm.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Hej, jag har fått repor i mitt golv efter sängen som har stått där. Reporna är djupa men tar inte upp jättemycket yta. Jag undrar vad man kan göra åt detta?

  Göteborg
 • Golvslipning

  Ett trägolv med märken efter tappade föremål en del djupa märken, vill ha det tillsnyggat.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Slipning av ca:45kvm furugolv org. 1915. lagning där kakelugnar har stått,samt järnrör som sticker upp till gamla element pluss en stor tröskel.

  Göteborg
 • Golvslipning

  Hej! Vi behöver hjälp med golvslipning och lack eller vaxning som efterbehandling i vårt vardagsrum. 40m² ganska slitet golv med flera skador.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.