Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att slipa parkettgolvet i Lund

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Parkettgolv totalt ca 50kvm behöver slipas och behandlas.

  Lund
 • Golvslipning

  Jag har en ekparkett på ca 20 kvm som behöver slipas och behandlas.

  Lund
 • Golvslipning

  Behöver hjälp med att slipa om ett fiskbensgolv från 50-talet 20 kvm som är i anslutning till en parkett på 5 kvm som också behöver slipas.

  Lund
 • Golvslipning

  Slipning och lackering av parkettgolv. Huset är från 1959 så det är väl en gammal parkett. C:a 40 kvm fördelat på två rum på 24 resp 16 kvm

  Lund
 • Golvslipning

  Slipning och lackning/oljning av ca 38 -40 kvm körsbärsträparkett 20 år gammalt, ej omslipat förut. Eventuellt även slipning och oljning av innertrappa av furu, beroende på kostnad! Vi bor på Kobjer i Lund, vardagsrummet ligger på bottenvåningen.

  Lund
 • Golvslipning

  Slipning av ekgolv ca 60 kvm breda plankor ej slipade tidigare. Eventuellt slipning av ytterligare ca 20 kvm eller byte till nytt golv men då till ett mer gammeldags såpat furugolv.

  Lund
 • Golvslipning

  Slipning av ett sovrumsgolf (lackad furu om jag inte är helt fel på det). Ca 10kvm.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.