Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att slipa parkettgolvet i Lund

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Jag vill gärna ha en offert på slipning av original ekparkett i en lägenhet från -60 talet. Ytan är ca. 25m2 och behöver lappas lite på något ställe då det förekommer små hack.

  Lund
 • Golvslipning

  Golvslipning lägenhet i Lund, ca 22kvm. Ekparkett.

  Lund
 • Golvslipning

  Vårt köksgolv som är av ekparkett (ca 21kvm) har blivit repigt och solblekt och vi skulle därför vilja få det slipat och behandlat.

  Lund
 • Golvslipning

  Har ett ekgolv på ca 40 kvadrat, uppdelat i två rum, som jag vill slipa och vitbetsa/vitlackera eller lasera, för att få fram en mycket ljus träfärg som går aningen åt de vita hållet. Arbetet behöver utföras mellan den 7:e och 9:e Augusti.

  Lund
 • Golvslipning

  Äldre ekparkett med hack och repor. Hall och vardagsrum totalt ca 25 kvm. Önskar lackad yta

  Lund
 • Golvslipning

  Golvslipning av parkett. Ca 25 kvadratmeter.

  Lund
 • Golvslipning

  Har köpt en lägenhet på 67 m2 med parkett i vardagsrum och hall och annat trägolv (inte säker på vilket träslag) i två sovrum. Alla golv behövs slipas och lackas.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.