Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att slipa parkettgolvet i Lund

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv.  Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning. Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv. Många anser att prisskillnaden är för liten för att motivera att man själv gör arbetet, dessutom är det som tidgare sagts mycket svårare att få det lika bra.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvslipning

  Slipning och fix av trägolv. Ca 20 kvm.

  Lund
 • Golvslipning

  Slipa ca 130-150 m2 plankgolv och sedan vitpigmentera. Behöver få det gjort på kort tid i början av september. Pga inflytt.

  Lund
 • Golvslipning

  Slipa golv vardagsrum, liten hall och sovrum samt laga trasigt golv och byta ut trösklar. ca 35-40 kvm.

  Lund
 • Golvslipning

  Vi flyttar till en lägenhet där golven behöver slipas. 79kvm. Lägenheten är tom mellan april 1 och april 6.

  Lund
 • Golvslipning

  Har ett ngt fuktskadat trägolv (plankor, gammal vind) som behöver slipas och lackeras om. Några plankor behöver bytas ut. Yta:

  Lund
 • Golvslipning

  Vi önskar slipning och oljning av ett sovrumsgolv om ca 20 kvm. Golvet är ett äldre brädgolv, vet ej träslag. Arbetet bör utföras under de första dagarna i juni.

  Lund
 • Golvslipning

  We would like to sand and oil floors in our new apartment before we move in. The apartment is 80. 5 kvm, which means around 70 kvm to sand. It's ekparkett in the whole apartment, except the bathroom.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.