Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att sätta kakel och klinkers i Uppsala

Att sätta kakel och klinkers i badrummet är mer regel än undantag nu för tiden. Det kostar mer jämfört med våtrumstapeter men det blir snyggare med kakel och klinkers och ger badrummet en lyxig känsla. Trenden för 2010 visar att det är mycket populärt att välja större plattor och ofta i lite mörkare färger som svart och grått. Det har även blivit populärare med blank finish på kaklet. Det är viktigt att ha rätt kunskap för att kunna sätta kakel och klinkers själv i badrummet. Det allra viktigaste i badrummet är att ha en godkänd fuktspärr och många vill också ha golvvärme vilket också kräver certifierade hantverkare för att lägga. Byte av kakel och klinkers är ofta en av de större projekten i en badrumsrenovering och de flesta väljer att lägga ut jobbet på en duktigt hantverkare.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Huurre Panel AB

Adress: Box 15005, UPPSALA
Telefon: 0187805100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Mälarmontören i Uppland AB

Adress: Lidnersgatan 8, UPPSALA
Telefon: 018322880

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Uppsala Golv & Badrum AB

Adress: Box 2057, UPPSALA
Telefon: 018101640

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Badrumsrenovering

  Helt badrumrenovering , vill ha förlag om priset

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Badrumrenovering yta 18 km2 jobbet ska göras på 3-4 veckor, jag köper det mesta att material, menar kakel och klinker samt badruminredning

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Byta silikonfog vid handfat i badrummet och köket

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Sätta kakel och klinkers på en liten toalett som är 130cm/100cm. Jag tar bort mattan som är på golvet,som är i betong. På väggarna skruvar jag gips. Vvs genomföringar i vägg ät nya och godkända. Jag håller med kakel och klinkers. Har ej bråttom. För vidare information,ring tel. 018-460658. (Bor 2 km förbi Stenhagen. )Mvh. Kent.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Vi ska renovera två badrum i vår villa. Det ena är ca 7 kvm, det andra ca 5 kvm. De ska ha kakel/klinkers på vägg och golv.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Jag vill lägga värmeslingor i hallen. Idag är det klinkerplattor där som då ska tas bort, slingor läggas och nytt klinkergolv läggas. Hallen är ca 4*2 meter.

  Uppsala
 • Badrumsrenovering

  Hej Jag har idag en spegel med belysning. Nu har jag köpt ett skåp med belysning på ikea. Behöver hjälp att montera ihop och sätta upp.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.